ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з ювілеєм!

Офіційні новини Вітаємо з ювілеєм!

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів автомобільного спорту FAU вітає з 60-річчям Матвія Семеновича Баранника.

Життя Матвія Семеновича пов’язане з автоспортом з дванадцяти років, коли тоді ще хлопчиськом він розпочав займатися картингом. Згодом молодий автогонщик отримав звання Кандидата в Майстри спорту.

Але ще більше досягнень харків’янин здобув як організатор та тренер. В 1999-му в Харкові під його керівництвом створюється спортивний клуб «Лідер», команда якого на протязі багатьох років займає призові місця в Чемпіонатах України з картингу. Наприклад, саме в цьому клубі зростала майстерність Олександра Котляра - Чемпіона України, Майстра спорту України, який захищав честь нашої держави в чемпіонаті Європи 2004-го року та став Чемпіоном Європи південно-східної зони в класі картів «Інтерконтиненталь». Під керівництвом Матвія Баранника в Харківському клубі «Лідер» також були підготовлені шість Чемпіонів України, шість Майстрів спорту України та шістнадцять Кандидатів в Майстри спорту України. Технічно грамотний керівник, - Матвій Семенович має вищу технічну освіту, - багато уваги приділяє роботі з молоддю, підготовці механіків та пілотів, популяризації автомобільного спорту в Харкові та в Україні в цілому. Протягом семи років поспіль клуб «Лідер» проводить на центральній площі Харкова традиційні Всеукраїнські змагання «Відкритий Кубок Харкова з картингу», організовує показові виступи за участю провідних автогонщиків і мотогонщиків присвячені «Дню автомобіліста».

За свою роботу Матвій Семенович нагороджений Почесними грамотами від керівництва міста та області, Автомобільної Федерації України.

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів бажають ювіляру міцного здоров’я, ще більше талановитих спортсменів в його клубі, а також великої вдачі та щирих радощів у будь-яких аспектах свого життя!