ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Апеляційного Суду FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Апеляційного Суду FAU

19 вересня 2018 року проведено засідання Апеляційного суду FAU, в порядку, встановленому Регламентом Апеляційного Суду FAU.

Апеляційним судом FAU розглянуто апеляції представника команди ДЮСШ «Автомобіліст» Ю. О. Постановського на рішення КСК 3-го етапу Кубку України з картингу (національні класи) (18-19.08.2018 року, м. Полтава), прийнятого за протестом на технічний стан карта № 195, яким анульовано результат Постановської Вікторії.

Після заслуховування сторін та обговорення, керуючись статтею 15.5 НСК FAU, розділами 2., 12. Регламенту Апеляційного Суду FAU, Апеляційний суд FAU вирішив:

Оглянутий циліндр №777, №294.12.09, №163т09, вилучений з карту № 195, візуально суттєво відрізняється від заводських зразків 2018 року, але встановити що це відмінність партії чи доопрацювання, об’єктивно технічної можливості немає.

Тому відповідність технічним вимогам п.3.3.7. клас «Піонер-Н» - «циліндр-оригінальний Мотор січ, без доопрацювання, максимальна висота вихлопного вікна від нижньої площини циліндра-39.0 мм. +0,3», не може бути підставою для винесення рішення про порушення.

На підставі цього вирішено задовольнити апеляцію, як обґрунтовану, та відмінити рішення по протесту, прийняте КСК змагання.

На підставі п. 15.4.5. НСК та п. 6.3. Регламенту Апеляційного Суду FAU апеляційний внесок повертається.

Керуючись порядком, передбаченим в п. 15.6 НСК FAU та ст.ст. 8 та 12.6. Регламенту Апеляційного Суду FAU, встановлено розмір видатків на проведення засідання (виходячи з фактичних витрат, понесених на підготовку та проведення засідання, а також затвердженої схеми визначення розміру видатків на організацію та проведення слухання).

Покриття вказаних видатків покладається на членів КСК змагання.

Комітету картингу FAU рекомендовано прийняти рішення по технічних вимогах, які б унеможливили визначення відповідності технічним вимогам на основі суб’єктивних оцінок.

Рекомендовано Виконавчій Дирекції FAU опублікувати прийняте рішення на офіційному сайті FAU, керуючись п. 15.7.1. НСК FAU та письмово інформувати про прийняте рішення, як це передбачено п. 14.4. Регламенту Апеляційного Суду FAU.

Копію протоколу засідання Колегії спортивних комісарів направити до Комітету офіційних осіб FAU для розгляду та відповідного рішення.

З повним текстом рішення зацікавлені особи можуть ознайомитись у Виконавчій дирекції FAU.

Інформація на виконання рішення Апеляційного суду FAU

Виконавча дирекція FAU