ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з 70-річчям

Офіційні новини Вітаємо з 70-річчям

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів автоспорту України вітає з 70-річним ювілеєм ветерана автомобільного спорту України, Майстра Спорту СРСР з автоспорту, Майстра Спорту СРСР з мотоспорту, Майстра Спорту СРСР з велоспорту (крос) та Майстра Спорту СРСР з велоспорту (шосе) Володимира Петровича Окорокова.

Володимир Петрович почав займатися гонкам з самого дитинства. Вже в п’ять років «гоняв» на справжньому «дорослому» велосипеді, а у чотирнадцять мав перший дорослий розряд. Несчисленні перемоги та призові місця більш ніж за десять років велоспорту згодом привели до мотоциклу, на якому мешканець міста Дніпро знову здивував усіх, збираючи нові спортивні нагороди. Але й на цьому Володимир Петрович на зупинився, пересівши на чотири колеса. До речі, його майстерність засвітилася зразу у декількох дисциплінах автоперегонів – ралі, шосейно-кільцеві гонки, автокрос, «іподром». Тільки но в автоспорті йому вдалося стати п’ять разів Чемпіоном УРСР з авторалі, шість разів Чемпіоном УРСР з автокросу та двічі Чемпіоном Збройних сил СРСР з автокросу. І це доволі неповний список!

Досвідчений авто-, мото-, велоспортсмен, тренер та наставник пілотів-новачків, суддя з автоспорту та функціонер, а також учасник «ветеранських» перегонів – енергії Володимира Петровича можна позаздрити навіть сьогодні!

Отже щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, надійної спортивної техніки та сильних друзів-суперників! І, звісно ж, нових перемог не тільки на спортивних майданчиках, а й у всіх галузях Вашого життя!

Автомобільна Федерація України