ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Роз'яснення КАС FAU від 13 червня 2018 року

Офіційні новини Роз'яснення КАС FAU від 13 червня 2018 року

13 червня 2018 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.01.2017 року, прийнято рішення, яке вступило в силу з 16.06.2018 року.

За поданням Комітету картингу FAU затверджено роз’яснення до «Загального регламенту Чемпіонату України з картингу (міжнародні класи картів)» та «Загального регламенту Чемпіонату України з картингу (класи картів групи «Ротакс)» «Про участь у змаганнях Чемпіонатів України з картингу Водіїв зі статусом «Гостьового Водія»:

1. Гостьові Водії - це Водії, що допускаються до участі у окремих етапах Чемпіонатів України з картингу на пільгових умовах, виконують всі вимоги НСК FAU та інших регламентуючих документів FAU, виборюють у етапах Чемпіонатів України відповідні місця, але їх результати до заліку відповідної Серії змагань не враховуються.

2. Водії, що прийняли старт у змаганнях Чемпіонатів України з картингу у якості «Гостьового Водія», вважаються такими, що не брали участі у змаганнях етапів Чемпіонатів України з картингу та відповідно не вважаються учасниками Чемпіонатів чи етапів Чемпіонатів України з картингу.

КАС FAU прийнято також інші рішення на виконання покладених повноважень.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України