ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 2 травня 2018 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 2 травня 2018 року

2 травня 2018 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.01.2017 року, прийнято рішення, яке вступило в силу з 05.05.2018 року.

КАС FAU задовольнила особисту заяву Леоніда Протасова та звільнила його від обов’язків Голови Комітету кільцевих гонок FAU.

КАС FAU висловила подяку Леоніду Протасову за плідну діяльність та взяла до уваги продовження ним діяльності у складу КАС FAU.

З врахуванням листа спортсменів-учасників Чемпіонату України з кільцевих гонок 2017 року щодо керівника та членів Комітету кільцевих гонок FAU, розгляду поданої програми діяльності та листа Промоутера Чемпіонату України з кільцевих гонок FAU, КАС FAU призначила Леоніда ЛЕОНОВА на посаду Голови Комітету кільцевих гонок FAU та за його пропозицією Комітет кільцевих гонок FAU у наступному складі:

- ЛЕОНОВ Леонід Іванович - Голова Комітету, спеціаліст з безпеки змагань;

- СКУЗ Ігор Васильович - Заступник Голови Комітету;

- НЕЧАЙ Людмила Анатоліївна - Секретар Комітету, спеціаліст по роботі офіційних осіб, відповідальний за підготовку регламентуючих документів;

- ЄРМАКОВ Анатолій Петрович - спеціаліст з організації змагань;

- СКУЗ Олег Васильович - спеціаліст зі спортивної техніки;

- КРИЖАНІВСЬКИЙ Ігор Валентинович - відповідальний за зв'язки з громадськістю та ЗМІ;

- ГАЛЬВЕС Трехо Олександр Луіс Едмундович - представник спортсменів.

За пропозицією зацікавлених осіб (новопризначеного складу Комітету кільцевих гонок FAU) погодженою, згідно Договору з Промоутером Чемпіонату України з кільцевих гонок, КАС FAU затверджено:

- Правила організації та проведення змагань з кільцевих гонок (зі змінами);

- Загальний регламент Чемпіонату України з кільцевих гонок 2018 року (зі змінами);

- Технічні вимоги до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2018 року (зі змінами).

За поданням Комітету спеціальних позашляхових змагань FAU затверджено (буде опубліковано додатково):

- Загальний регламент Національної серії з тріалу «Український Виклик» («UKRAІNE CHALLENGE») 2018 року;

- Додаток до Загального регламенту Національної серії з тріалу «Український Виклик» («UKRAІNE CHALLENGE») 2018 року - Технічні вимогидо стандартних автомобілів, ATV та UTV для тріалу на 2018 рік;

- Додаток до Загального регламенту Національної серії з тріалу «Український Виклик» («UKRAІNE CHALLENGE») 2018 року Стандартний додатковий регламент;

- Додаток до Загального регламенту Чемпіонату України з тріалу 2018 року Стандартний додатковий регламент.

За пропозицією Голови ВП FAU у Черкаській області Андрія Яроменко з метою розширення членам FAU можливостей участі у змаганнях з автомобільного спорту в дисципліні ралі на серійних автомобілях в якості штурмана, без права керування автомобілем, з дотриманням вимог чинного законодавства, вирішено дозволити ВП FAU, у порядку виключення, оформлення видачі ліцензії водія категорії «ДЛ» (у вигляді паперового документу) з відміткою («без права керування автомобілем»), особам, які не мають водійського посвідчення.

КАС FAU прийнято також інші рішення на виконання покладених повноважень.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Оновлені документи FAU можна знайти на сайті FAU в розділі «Документы».