ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FAU продовжує роботу над спортивними законопроектами у ВР України

Офіційні новини FAU продовжує роботу над спортивними законопроектами у ВР України

5 квітня відбулись чергові збори Громадської ради при Міністерстві молоді та спорту. На засіданні заслухали звіт про діяльність Громадської ради за минулий рік, та затвердили план роботи на 2018 рік.

Зі звітом про результати роботи у сфері фізичної культури та спорту виступив Юрій Юрченко - заступник голови ГР, керівник напрямку фізичної культури та спорту, головний радник з юридичних питань громадської організації «Автомобільна Федерація України». Він ознайомив присутніх про результати розгляду в профільному Комітеті з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України законопроектів №6770 «Про меценатство у фізичній культурі і спорті», №6771 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо меценатства у фізичній культурі і спорті», №6772 «Про внесення змін до статті 287 Митного кодексу України щодо меценатства у фізичній культурі і спорті», розроблених за ініціативою Громадської ради при Мінмолодьспорті та ГО «Автомобільна Федерація України».

Також Юрій Юрченко повідомив, що 13.03.2018 профільний Комітет ВРУ підтримав зазначені законопроекти та рекомендував їх для прийняття Верховною Радою України. Також Громадською радою при Мінмолодьспорті та ГО «Автомобільна Федерація України» подано пропозиції про внесення змін до Постанови КМУ від 18 грудня 1998 р. №2025 «Про затвердження Положення про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів», які було враховано та внесено запропоновані зміни Постановою КМУ від 18.08.2017 №621.

За матеріалами Міністерства молоді та спорту