ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 26 грудня 2017 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 26 грудня 2017 року

26 грудня 2017 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.01.2017 року, прийнято рішення, яке вступило в силу з 31.12.2017 року.

За поданням пропозицією членів КАС FAU визнати за доцільне:

- розробити та запровадити з спортивного сезону 2019 року систему ліцензування водіїв на базі Додатку «L» до МСК FIA, з врахуванням експертної оцінки складності та небезпечності змагань з різних дисциплін автомобільного спорту та забезпечення дотримання кваліфікаційних нормативів для участі у Чемпіонатах та Кубках України, за результатами участі у яких може бути присвоєне почесне спортивне звання «Майстер спорту України».

- розробити та запровадити з спортивного сезону 2019 року загальні вимоги до транспортних засобів, за участі яких у змаганнях може бути оголошено проведення Чемпіонату або Кубку України з автомобільного спорту у окремій дисципліні автомобільного спорту, за результатами участі у яких може бути присвоєне почесне спортивне звання «Майстер спорту України».

КАС FAU затверджено у новій редакції «Положення про порядок видачі ліцензій та інших спортивних документів Автомобільної федерації України».

За поданням відповідних дисциплінарних комітетів затвердити регламентуючі документи офіціальних всеукраїнських багатоетапних змагань з автомобільного спорту у 2018 році:

- Загальний регламент Чемпіонату України з кільцевих гонок 2018 року;

- Технічні вимоги, додаток 2 до Загального регламенту Чемпіонату України з кільцевих гонок 2018 року;

- Правила проведення змагань з кільцевих гонок (редакція 2018 року);

- Загальний регламент Чемпіонату України з тріалу «Український Виклик» («Ukraіne Challenge») 2018 року;

- Загальний регламент Чемпіонату України з тайм аттак 2018 року;

- Загальний регламент Національної серії з тайм аттак «РТР Тайм Аттак» 2018 року;

- Загальний регламент Національної серії з тайм аттак «Лтава Аттак» 2018 року;

- Правила проведення змагань з ралі на серійних автомобілях (редакція 2018 року);

- Загальний регламент національної серії «Трофей FAU» з ралі на серійних автомобілях 2018 року та регламент заліку «Ралі легенд» («Rally Legends») до Загального регламенту національної серії «Трофей FAU» з ралі на серійних автомобілях 2018 року;

- Стандартний додатковий регламент, додаток 3 до Загального регламенту національної серії «Трофей FAU» з ралі на серійних автомобілях 2018 року;

- Технічні вимоги, додаток 2 до Загального регламенту національної серії «Трофей FAU» з ралі на серійних автомобілях 2018 року;

- Загальний регламент Чемпіонату України з кантрі-кросу 2018 року.

Затверджено зміни до ПАЗ FAU: уточнення календаря Чемпіонату України з гірських гонок та календар Національної серії з ралі «Кубок Карпат», погоджений Комітетом ралі FAU.

Секретаріату КАС FAU доручено доопрацьовувати та опублікувати ПАЗ FAU в міру надходження інформації від дисциплінарних комітетів та промоутерів змагань.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Оновлені документи FAU можна знайти на сайті FAU в розділі «Документы».

Оновлену версію календарного плану змагань FAU можна знайти на сайті FAU в розділі «Календарь».