ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Повідомлення про засідання Президії FAU від 19 грудня 2017 року

Офіційні новини Повідомлення про засідання Президії FAU від 19 грудня 2017 року

19 грудня 2017 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної Федерації України.

Президія FAU заслухала інформацією про стан підготовки до проведення нагородження за підсумками спортивного сезону 2017 року та призначила проведення урочистого нагородження за підсумками спортивного сезону 2017 року на 20.01.2018 року, початок о 13:00, місце проведення - Колонна зала Київської міської Ради.

Президія FAU, з врахуванням обговорення на нараді представників відокремлених підрозділів FAU, затвердила розмір членських внесків та рекомендованих доброчинних внесків для забезпечення фізкультурно-масової та спортивної статутної діяльності на 2018 рік. Відповідна інформація буде надана членам FAU через Відокремлені підрозділи FAU.

Було розглянуто та визнано такими, що потребують невідкладного запровадження, пропозиції щодо створення онлайн системи обліку членів та реєстрації учасників спортивної діяльності з використанням можливостей сайту FAU.

Виконавчій дирекції FAU доручено забезпечити запровадження першої черги он-лайн системи обліку членів та реєстрації учасників спортивної діяльності не пізніше лютого 2018 року.

За поданням КІТЗ FAU затверджено Положення про реєстрацію учасників діяльності FAU у сфері відповідальності Комісії FAU з питань історії автомобілізації і історичних транспортних засобів.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України