ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Святкуємо 50-річний ювілей Українки разом!

Дисципліна «Історичні автомобілі» Святкуємо 50-річний ювілей Українки разом!

9-10 вересня у місті Українка відбувся «Мегазліт клубу «ГАЗ» з запальними водіями – десятки залізних красунь дивували своїм блиском і готовністю до пригод. Святковий концерт на площі ім. Т. Г. Шевченка доповнила виставка автомобілів «Ретрофесту». Сім «Волг», 2-а зіркових авто та яскравий ЗІС 155, автобус ІЕР-Центра КП «Київпастранс», з якими можливо було не тільки сфотографуватись, та й «порулити».

Цього року у «фестивалі дворів» прийняло участь п'ять «Волг» та VW Kafer, і на чолі з мером цього чудового міста подорожували Українкою заглядаючи в певні двори, що повні надзвичайно товариських жителів!

10 вересня до виставки приєдналися організатори «OldCarLand». Кожен мав можливість взяти участь у параді містом, де блискучі ретро-автомобілі ваблять вас зазирнути до своїх салонів. В рамках параду команда Київського Клубу Автомобілістів вперше презентувала новий спортивний ГАЗ 24. Автомобіль збудовано за безпосередньою участю бронзового призера Чемпіонату СРСР з кільцевих перегонив в класу «Волга» Віктора Сердцева та фахівців ІЕР-Центру КП «Київпастранс».

Фото-зони у стилі ретро та вальс у ретро-сукнях від шикарних пані, не залишили нікого без вражень. А дійство фестивалю та гостинність мешканців Українки треба бачити на власні очі, бо на закінчення всі запалювали на дискотеці за участю проекту «Еволюція Діджеїнгу».

Прес-реліз організатора