ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення Президії FAU від 21 квітня 2017 року

Офіційні новини Рішення Президії FAU від 21 квітня 2017 року

21 квітня 2017 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної Федерації України.

До порядку денного засідання було зокрема включено розгляд Програми діяльності FAU до 2019 року та проведення загальнофедераційних заходів у 2017 році, інші питання, які входять до повноважень Президії FAU.

Президія FAU погодила та прийняла рішення подати Програму діяльності FAU до 2019 року, розроблену з врахуванням пропозиції та рекомендації членів FAU, ВП FAU та Комітетів FAU, на затвердження чергової Конференції FAU.

Програму для обговорення опубліковано на офіційному форумі FAU у розділі, доступному для зареєстрованих членів форуму FAU.

Визначено, що нагородження за підсумками 2016 року буде проведено 28.05.2017 року у м. Києві. Адреса та програма проведення буде оголошена додатково.

Організацію підготовки та проведення нагородження покладено на Виконавчу дирекцію FAU.

З метою забезпечення належної підготовки до відзначення 25-річчя FAU визнано за доцільне проведення святкування одночасно з нагородження за підсумками спортивного сезону 2017 року.

На засіданні Президії заслухано інформацію про попередні результати роботи Тимчасової робочої групи при Президентові FAU для узагальнення та підготовки пропозицій щодо системного вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU.

Голові тимчасової робочої групи доручено не пізніше 01.05.2017 року забезпечити підготовку узагальнених пропозицій та подати їх для розгляду Президії FAU.

Президія FAU заслухала інформацію Голови Комітету Правил Чесної Гри FAU Віктора Поварова. Комітет розглядав заяву Олександра Фельдмана щодо надання оцінки діям постійного члена FAU, володаря ліцензії FAU Гальчинського А. В. у діях якого вбачалися порушення п.п. 3.1. а., 3.5., 3.14. Правил Чесної Гри FAU, які виражалися у письмових та усних наклепницьких звинуваченнях та особистих образах. За результатами розслідування, вивчення поданих документів, опитування Гальчинського А. В., який підтвердив свої образливі висловлювання на адресу Олександра Фельдмана, було підтвердженого порушення Правил Чесної Гри.

Комітет також розглянув поведінку Олександра Фельдмана під час наради 14.03.2017 року. За результатами розгляду Комітет рекомендував КАС FAU, у повноваженнях якої є накладання пеналізації за порушення Правил Чесної Гри, щодо накладання пеналізації: дискваліфікації Гальчинського А. В. на 12 місяців, на Фельдмана О. М. дискваліфікація на 12 місяців умовно.

За інформацією Голови КАС FAU засідання КАС FAU по розгляду рекомендацій Комітету заплановано на наступний тиждень.

Президент FAU поінформував, що заява Фельдмана О. М. щодо розгляду відповідності дій Гальчинського А. В. обов’язкам Постійного члена FAU також надійшла на ім’я Президента FAU, в зв’язку з цим, запропоновано розглянути вказану заяву Президією FAU з врахуванням рішення КАС FAU.

Вирішено, що розгляд питання про відповідність дій Гальчинського А. В. вимогам Статуту FAU та обов’язків Постійного члена FAU буде проведено з врахуванням рішення КАС FAU за рекомендацією Комітету Правил Чесної Гри FAU.

На засіданні було розглянуто та затверджено Звіт про діяльність FAU у 2016 році.

За рішенням Президії погоджено призначення на посаду директора зі спорту FAU Калниш Світлани Георгіївни та призначено на посаду Відповідального секретаря FAU Шредера Миколу Олексійовича.

В зв’язку з необхідності доопрацювання проекту Регламенту Апеляційного Суду FAU, Голові Апеляційного суду FAU Дмитру Франчуку запропоновано подати на погодження КАС FAU та затвердження Президії FAU пропозиції для доопрацювання проекту Регламенту Апеляційного Суду FAU.

Президія FAU задовольнила клопотання про створення нових відокремлених підрозділів FAU (ВП FAU):

- ВП FAU у Київській області №3 (Голова Щіпков Роман Євгенович);

- ВП FAU у місті Полтава (Голова Приходько Андрій Сергійович);

- ВП FAU у Рівненській області (Голова Пелешок Сергій Григорович).

На виконання вимог Статуту FAU Виконавчій дирекції FAU доручено розробити та подати на затвердження Президії FAU порядок забезпечення доступу членів FAU до інформації, надання якої встановлено Статутом FAU, та про перелік конфіденційної інформації.

За поданням Голови КІТС FAU затверджено новий склад КІТС FAU на 2017 рік.

Президія взяла до уваги склад Ради відокремлених підрозділів FAU, затвердженої Президентом FAU на виконання п.4.10. Статуту FAU.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України

Вложения