ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Підготовка «Зіркового ралі 2016» триває

Дисципліна «Історичні автомобілі» Підготовка «Зіркового ралі 2016» триває
Пов`язана подія: «Звездный автопробег»

Шановні друзі!

Підготовка до проведення «Зіркового ралі 2016» триває згідно плану, але до Організаторів в останній час надходять чисельні питання, як про участь у ралі в якості учасників, та і з інших питань проведення заходу. Всім зацікавленим пропонуємо уважно прочитати Регламент, та ознайомитись з «Дорожньою картою». Частина питань таким чином вирішяться самі собою…

Нагадуємо, що згідно Регламенту у ралі поза конкурсом можуть приймати участь автомобілі, яким ще не виповнилось 30 років, але випуск яких був припинений 20 років тому. Такі екіпажі отримають нагоду випробувати себе та свій автомобіль згідно вимог до учасників ралі категорії Class G, який зазначений у Регламенті і отримати на фініші ралі пам’ятну відзнаку Оргкомітету про факт проходження дистанції. Крім цього, з приводу чисельних запитів від громадських та некомерційних благодійних фондів та громадських спілок про участь у «Зірковому ралі 2016» Оргкомітет прийняв рішення про безкоштовну участь (без реєстраційного внеску) екіпажів, або представників таких закладів у ралі у якості членів екіпажів, та дозволив безкоштовну некомерційну рекламу таких проектів на окремих автомобілях учасників.

Звертаєм вашу увагу, що відбулися деякі зміни у «Дорожній карті» нашого ралі. З’явились окремі ділянки дистанції ускладненої навігації, які позначені на схемі як «СД» - спеціальна ділянка відстанню до 11 км. Час проходження цього відрізку розраховується кожним екіпажом з урахуванням норми часу в цілому на етап.

На останок, звертаємось до всіх бізнесменів та зацікавлених в просуванні своєї продукції. Не змарнуйте чудову нагоду приєднатись до цікавого проекту, який ще раз з’єднає велику європейську країну у прагненні до миру та злагоди.

З повагою, Оргкомітет

Організатори: «Товариство друзів класичних авто у Харкові».

+380 (96) 807-99-75 Григорьєв Дмитро – Директор ралі

+380 (68) 579-05-55 Жук Тетяна – Офіцер по зв'язках з учасниками та ЗМІ

[email protected]

www.facebook.com/groups/499331763543011

stellarrally.com