ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Зірковий шлях до Одеси відкрито!

Дисципліна «Історичні автомобілі» Зірковий шлях до Одеси відкрито!
Пов`язана подія: «Звездный автопробег»

Шановні пані та панове!

Маємо честь запросити Вас прийняти участь у всеукраїнському ралі для історичних автомобілів з нагоди 125-річчя появи першого автомобіля на території України, а також 105 річниці з моменту заснування перших автомобільних клубів Харкова, Катеринослава (Дніпропетровська) та Одеси.

Поява і всебічна активна діяльність перших автомобілістів в нашій країні, їх неодноразова участь в міжнародних ралі надала значний імпульс справі якнайшвидшого та повселюдного поширення автомобілізму. Тисячі наших співгромадян, волею долі виявилися безпосередніми свідками і учасниками історичного процесу автомобілізації суспільства.

Підготовка і проведення різних автомобільних змагань і міжнародних автопробігів докорінно змінили існуючий уклад життя в Україні, змусили всіх поглянути на автомобіль, як на новий сучасний вид транспорту. Історія становлення, розвитку та успіху відомих сучасних автомобільних марок, «масляних» і «гумових» компаній починалася тоді 100 років тому на нескінченних ґрунтових дорогах України.

Учасникам та глядачам «Зіркового ралі» надається унікальна можливість доторкнутися до діючих зразків ретро техніки і ненадовго зануритися в славний старовинний час, який ми звемо тепер не інакше, як «зоря автомобілізму».

На центральних майданчиках обласних центрів України 14 липня 2016 року організатори та представники суддівського корпусу від FAU дадуть одночасний старт учасникам ралі в трьох дивізіонах «Захід», «Схід» і «Центр». Екіпажі класичних авто і команди клубів вирушать у триденний шлях, змагаючись на дистанції в точності та витривалості. Фініш всіх учасників призначено на 18.00 16 липня в місті Одеса.

Організатори ралі і ювілейних урочистостей, віддаючи данину пам'яті піонерам автомобілізму, пропонують Вам, у складі каравану учасників, під прапорами історичного «Зіркового ралі», проїхати по маршруту змагання і зв'язати, таким чином, з допомогою автомобіля людей, міста і час...

Запрошуємо Вас приєднатися до «Зіркового ралі» в якості акредитованого офіційного Медіа-Партнера, прибути на старт-фініш, зробити репортаж історичної події для вашої аудиторії, а команда Організаторів обіцяє підготувати всю необхідну для Вас інформацію, приділити час відповідальних осіб з числа організаторів при прибутті у Ваше славне місто.

Для отримання додаткової інформації, яка Вас цікавить просимо звернутися до організаторів ралі будь-яким зручним для Вас способом.

Всі подробиці стартів і маршрутів по яким пройде ралі в Додатку «Дорожня карта».

Організатори: “Товариство друзів класичних авто у Харкові”.

Контактна особа Григорьєв Дмитро +380 (96) 807-99-75; www.facebook.com/groups/499331763543011/