ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

WOG DRIVE FEST запрошує на «Чайку»

Дисципліна «Інші заходи» WOG DRIVE FEST запрошує на «Чайку»
Пов`язана подія: «WOG DRIVE FEST», парная гонка

25 липня на мототреку київського автодрому «Чайка» відбудеться яскрава автоспортивна подія – паралельні перегони WOG DRIVE FEST!

На відвідувачів чекають парні заїзди, які проводитимуться за олімпійською системою – «на виліт», доки не залишиться лише один переможець. Учасники одночасно стартують кожен по своїй доріжці, а той, хто перший перетнув лінію фінішу – той і виграв. Традиційна особливість траси для парних перегонів - міст, завдяки якому доріжки перетинаються у різних площинах, а пілоти їдуть однакову дистанцію паралельно.

WOG DRIVE FEST стане місцем відпочинку для всієї родини. Глядачі зможуть насолодитися переглядом ексклюзивних авто, підкріпитися найкавовішою кавою від WOG CAFÉ та смачною вуличною їжею, а також зробити фото на пам’ять у супроводі вродливих дівчат у костюмах grid girls. Перегони коментуватимуть дотепні ведучі «Авторадіо», а музичний супровід забезпечуватимуть спокусливі близнята DJ Who is Who. Відпочити на свіжому повітрі можна буде у комфортних lounge зонах, а для дітей працюватиме окремий ігровий майданчик. А ще організатори приготували цінні призи, конкурси та розваги для всієї родини. І приємна новина для батьків - дітям до 12 років вхід безкоштовний!

Заїзди транслюватимуться на великому екрані, а у перервах глядачів та учасників розважатимуть показові виступи дрифтерів, вогняне шоу та запальні танці дівчат на пілоні. Як і має бути на перегонах – переможців вітатиме феєрверк. А по закінченню заїздів свято продовжить дискотека просто неба.

До речі взяти участь у перегонах зможе будь-який автовласник, що має дійсне посвідчення водія та справний автомобіль, що відповідає нормам ПДР. Змагання відбуватимуться у трьох класах:

- «Професіонали» - учасники, які вже брали участь у офіційних автоспортивних змаганнях та мали ліцензію водія FAU будь-якої категорії;

- «Аматори» - водії, що вперше беруть участь у перегонах під егідою FAU;

- «Дріфтери» - спеціальний залік для тих, хто вміє тримати своє авто у контрольованому заносі.

До фінальної частини змагань у суботу 25 липня попадають учасники, що пройдуть кваліфікацію напередодні (у п’ятницю 24 липня). Переможці отримають цінні призи від партнерів свята, зокрема найкраще пальне від WOG.

Подати заявку на участь, ознайомитися з подробицями свята та змагання можна на офіційному сайті paralelka.com.ua.

За програмою змагань найцікавіше для глядачів розпочнеться о 14:00 25 липня. Почнуть свою роботу промо-стенди, парк сервісу зі спортивними авто та інше. Урочисте відкриття з парадом пілотів відбудеться о 17:00. О 18:00 стартують заїзди чвертьфіналів, о 19:30 півфіналів, о 20:30 та о 21:30 перша та друга серії фіналів. У перервах між гоночними стартами глядачі побачать багато цікавого протягом показових заїздів та інших шоу-виступів. Нагородження переможців та феєрверк розпочнуться о 21:30, після чого о 22:00 організатори запрошують всіх на вечірку.

Поспішай, адже кількість квитків для глядачів та місць для учасників – обмежена!

Прес-реліз організатора