ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

До Дня міста у Черкасах влаштують перегони

Дисципліна «Слалом» До Дня міста у Черкасах влаштують перегони
Пов`язана подія: 1-й этап Национальной серии

У Черкасах стартує перший етап Національної серії змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна». Цей етап приурочений до Дня міста.

Організатором змагань знову виступає автомобільний клуб «Черкаси» за підтримки Автомобільної федерації України та Черкаської міськради.

- Цьогоріч Національну серію змаганнь ми розпочинаємо з Черкас. Й дуже символічно, що перший етап збігся із святкуванням Дня міста. Тому саме Черкасам ми й присвятимо старт серії, - розповідає керівник АК «Черкаси», офіційний представник FAU у Черкаській області Андрій Яроменко.

Тож 7 червня всіх черкащан та гостей міста організатори запрошують у Долину Троянд на очікуване свято автомобільного спорту. В АК «Черкаси» наголошують, що ці змагання традиційно відкриті, тож участь у них можуть взяти майже всі бажаючі. Головна умова – наявність автівки, водійського посвідчення та ліцензії FAU, яку можна отримати у організаторів (про ліцензію можна довідатися за телефоном +380 (67) 470-46-51). Участь у самих змаганнях безкоштовна.

За програмою гонки тренувальні заїзди розпочнуться о 10:00 ранку, після яких о 12:00 стартують кваліфікаційні спроби. Офіційне відкриття заплановано 14:00, а зразу потім о 14:30 розпочнуться фінали. Церемонія нагородження кращих спортсменів відбудеться о 17:00.

Для довідки

У 2015-му році заплановано п’ять етапів Національної серії змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна». А саме:

- 7 червня – Черкаси

- 28 червня – Канів

- 25 липня – Чигирин

- 24 серпня – Сміла

- 12 вересня – Кам’янка.

Прес-реліз організатора