ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

«CHRISTMAS RACE» - перегони серед оленів Санти

Дисципліна «Цифровий автоспорт» «CHRISTMAS RACE» - перегони серед оленів Санти
Пов`язана подія: «Christmas race»

Різдвяного вечора 25 грудня 2023 року КЦА FAU провела віртуальну гонку на болідах «Формула 4» на трасі Окаяма. В цей святковий день на треку до нас доєдналися пілоти з різних континентів.

Повтор трансляції та розіграш різдвяних подарунків можна подивитись на офіційному youtube-каналі КЦА FAU. Коментували змагання Даніель Фернандес та Василь Фарамець.

Враховуючи, що це веселі святкові перегони, а в Санти є 9 швидких оленів, що мчать його санки, то ось вісім назв команд, які вийшли на старт перегонів:

1. Сомет – Данило Донець / В’ячеслав Холод / L. Angelveldt

2. Prancer – Ілля Ракітін / Дмитро Заложніков / J. Pruis / S. Kernick

3. Blitzen FORTHE WIN – Thor Tulloh / Владислав Михайленко / S. Kaddoura

4. Vixen – Edgar Chen / Сергій Буцев / С. Дятлов

5. Dasher – Артем Панченко / Максим Ющенко / R. Tytynxhiu

6. Dancer – Євген Молчанюк / Богдан Чешенко / V. Staalgaard

7. Cupid – Тимур Ольховик / Владислав Мiхно / C. Christensen

8. Donner – Юрій Дедерчук / Владислав Солотинський / М. Владимов / М. Бунич

«Звання» Rudolph’а з червоним носом і спеціальний приз отримає пілот за «розквецаний» ніс боліда. «Переможець» буде обиратися після гонки відкритим голосуванням пілотів в Discord КЦА FAU. До речі претендентами на «звання» Rudolph’а виступили Заложніков, Солотинський, Донець та Visti. А для підняття святкового настрою нагородили кожного з них спеціальними різдвяними призами.

Як раз під ялинку розіграли і різдвяні подарунки серед українських учасників перегонів: річні підписки на iRacing, мишки, килимки та геймерську зимову шапку.

Принагідно запрошуємо на нові cерії віртуальних перегонів в 2024. Ми розпочнемо 13 січня з перегонів на «Формула 4». Через тиждень, 19 січня стартує серія на болідах GT3, а також пізніше на вас чекають перегони на GT4. Календарі вже опубліковано в discord КЦА FAU. Регламент та заявочна форма будуть опубліковані найближчим часом. Традиційно всіх пілотів звільнено від сплати стартових внесків.

До зустрічі на треку!

Нагадуємо, що Комісія Цифрового Автоспорту проводить розіграш безкоштовних річних підписок на симулятор iRacing. У нас є кілька кодів на річну підписку на iRacing + автомобіль «Формула 4» назавжди, але тільки для нових підписників цього автосимулатора.

Всі деталі в Discord КЦА

Слідкувати за оновленнями та спостерігати за успіхами українських сімрейсерів на міжнародних перегонах можна на інформаційних ресурсах КЦА FAU, де ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту:

- Discord-канал;

- youtube;

- телеграм-канал;

- фейсбук-сторінка;

- інстаграм;

- twitch.tv.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Ігрові партнери:

- HATOR;

- 3oнa51 - магазин для кіберспорту

Інформаційні партнери:

- AUTO.RIA;

- Авторадіо;

- РадіоКлуб;

- GAMEINSIDE.UA;

- Автобазар;

- Автоцентр;

- XSPORT;

- Перший автомобільний. Автоспорт;

- DriveContact

Прес-реліз КЦА FAU