ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

До Дня Незалежності: Race4Ukraine – частина друга

Дисципліна «Цифровий автоспорт» До Дня Незалежності: Race4Ukraine – частина друга
Пов`язана подія: Race4Ukraine - iRacing

25 серпня 2023 КЦА провела ще одні міжнародні віртуальні перегони, присвячені до Дня Незалежності України.

Цього разу гонка проходила на симуляторі iRacing, а у всіх пілотів була однакова машина Radical SR-8 з фіксованими налаштуваннями. Перегони проходили на віртуальному треку Charlotte Motor Speedway.

Всі учасники змагань розмістили на лівреях своїх віртуальних авто стрічки в кольорах прапорів своїх країн на середній частині гоночного боліду та напис Race4Ukraine на задньому антикрилі. Особливо креативним рішенням відзначились спортсмени Федерації Автоспорту Німеччини, розмісивши кольори українського на німецького прапорів на задньому спойлері.

Ми отримали 56 заявок на участь від представників 22 країн: ПАР, Велика Британія, Швеція, Грузія, Ісландія, Німеччина, Данія, Марокко, Сполучені Штати Америки, Іспанія, Канада, Чехія, Куба, Естонія, Косово, Норвегія, Перу, Сінгапур, Словакія, Південна Корея та Венесуела.

Після 15-ти хвилинної кваліфікації на старт вийшли 33 віртуальні спортсмени. Фахово прокоментував змагання та провів після фінішу подіум-інтерв’ю з призерами гонки всім вам добре знайомий по офіційним чемпіонатам 2020-го та 2021-го років Павло Воробйов. Режисером трансляції виступив Василь Фарамець.

Вітаємо переможців святкової гонки на іРейсінг:

1. Робін Стричек, Німеччина

2. Лукас Постата, Чехія

3. Йонхі Парк, П. Корея

Подивитись запис трансляцій можна на офіційному youtube-каналі КЦА FAU.

Нагадуємо, що Комісія Цифрового Автоспорту проводить розіграш безкоштовних річних підписок на симулятор iRacing. У нас є кілька кодів на річну підписку на iRacing + автомобіль «Формула 4» назавжди, але тільки для нових підписників цього автосимулатора.

Всі деталі в діскорді КЦА.

Також запрошуємо учасників на міжнародну серію змагань. Найближчими днями ми опублікуємо регламент, календар, траси та форму реєстрації. Участь безкоштовна. Треки та авто - з безкоштовної підписки iRacing. Стартуємо 15 вересня о 21:00 за Києвом. Всього буде 7 етапів. Етапи проходитимуть 1 раз на 2 тижні по п’ятницях.

Слідкувати за оновленнями та спостерігати за успіхами українських сімрейсерів на міжнародних перегонах можна на інформаційних ресурсах КЦА FAU, де Ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту:

- діскорд-канал;

- youtube;

- телеграм-канал;

- фейсбук-сторінка;

- інстаграм;

- twitch.tv.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери:

- Автоцентр;

- Автобазар;

Медіа-партнер: Авторадіо;

Інформаційні партнери:

- GAMEINSIDE.UA - твій портал у кіберспорт;

- Драйвконтакт;

Ігровий партнер: HATOR;

Магазин для кіберспорту 3oнa51

Прес-реліз КЦА FAU