ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

«A-Tune Race» - фінальний етап «X-Team time attack» 2021

Дисципліна «Цифровий автоспорт» «A-Tune Race» - фінальний етап «X-Team time attack» 2021

Настав час фінальних перегонів. Переможця національної серії України з цифрового тайм аттак 2021 року буде визначено 12 грудня. Перегони стартують о 19:00 за київським часом. Завершальний етап «A-Tune Race» пройде за вже класичною схемою 3-х годинного заїзду.

Заключна гонка відбудеться на віртуальному автодромі «Oulton Park». Оригінал цього маловідомого українському глядачеві треку розташований неподалік села Літтл-Будуорт у британському графстві Чешир.

Траса керується компанією MSV (Motor Sport Vision), яка, в свою чергу, належить відомому пілоту F1 і колишньому чемпіону Європи «Формули 2», нині спортивному менеджеру - Джонатану Палмеру. На цей час «Оултон Парк» приймає етапи «British Touring Car Championship» (BTCC), British F3 (британська «Формула 3») та British Superbikes (мотогонки).

На учасників «A-Tune Race» чекає цікава конфігурація - 14 поворотів та перепади висот.

Поспішай зареєструватися. Залишилася лише одна гонка, після якої і буде визначено переможця національної серії «X-Team time attack Ukraine 2021". Не проґав свій шанс.

Приєднатись до національної серії можна на будь-якому етапі. Реєстрація у змаганнях, яка проходить на офіційному Discord-каналi КЦА, доступна всім власникам гоночної ліцензії FAU, а з детальною інформацією про технічний регламент та правила можна ознайомитись на сайті FAU.

Переглянути трансляцію та результати попередніх етапів «Avtobazar Race», «Drive Contact Race» та «AUTO.RiaRace» можна на сайті DriveContact.

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм, Twitch-канал.

А також на сайті DriveContact.

Національна серія України з цифрового тайм-атак 2021 - НС «X-team Time Attack» проходить за підтримки:

- Титульний партнер – X-team. Ралійна команда та лідер з обслуговування автомобілів Subaru

- Автобазар – інформаційний партнер

- Auto Ria - інформаційний партнер

- DriveContact – інформаційний партнер

- A-tune - ваш партнер з сімрейсінгу

- XSPORT – найбільша мультиспортивна медійна платформа

- КЦА FAU – промоутери змагань

Прес-реліз КЦА