ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Утворено комісію для розслідування обставин інциденту

Офіційні новини Утворено комісію для розслідування обставин інциденту

4 червня 2017 року приблизно о 12:50 під час проведення етапу Чемпіонату України з міні-ралі в с. Зайчевське Миколаївської області в результаті раптового виходу глядача на трасу змагань у безпосередній близькості від автомобіля учасника стався нещасний випадок, в результаті якого, незважаючи на оперативне втручання карети швидкої допомоги, він був смертельно травмований.

Екіпаж учасників не постраждав.

Правоохоронні органи продовжують розслідування події, про підсумки якого поінформуємо додатково.

Організатори та офіційні особи змагання надають правоохоронним органам всіляку допомогу для встановлення об’єктивних обставин події.

За розпорядженням Президента FAU утворено комісію на чолі з Першим віце-президентом Олександром Фельдманом для встановлення обставин даного випадку, а також для підготовки комплексу необхідних заходів для посилення безпеки змагань та пропозиції органам державної влади та місцевого самоврядування щодо вдосконалення законодавчо-нормативного регулювання взаємодії FAU як національної федерації та органів державної влади та місцевого самоврядування при організації та проведенні змагань з автомобільного спорту.

Автомобільна федерація України щиро співчуває родині та близьким загиблого.

Автомобільна федерація України