ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення

Офіційні новини Інформаційне повідомлення

14 березня 2017 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченка відбулась нарада з підготовки заходів відзначення 25 річчя заснування FAU, Чергової звітної конференції FAU, нагородження за підсумками спортивного сезону 2016 року та підготовки пропозицій щодо вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU.

До участі у нараді були запрошені члени Ради ветеранів FAU, керівники відокремлених підрозділів FAU, голови та керівники Комітетів FAU та Робочих груп КАС FAU, співробітники Виконавчої дирекції FAU, Організатори змагань.

Прибули та взяли участь у обговоренні 32 члени FAU.

До уваги учасників наради було надано інформацію про діяльність FAU у 2016 році та план-графік заходів з виконання Програми розвитку до 2019 року (будуть опубліковані на сайті додатково).

Як відомо у січні Президія FAU звернулась до керівників відокремлених підрозділів, Комітетів, Комісій FAU з проханням висловити пропозиції щодо оновлення формату проведення Урочистого вшанування переможців та призерів Чемпіонатів та Кубків України 2016 року, Чергової Звітної Конференції FAU та Святкування 25 річчя FAU.

Позатим, вказане звернення вміщувало прохання надати пропозиції щодо організаційної, інформаційної та/або матеріально-технічної участі у забезпеченні проведення вказаних заходів або наявності потенційних партнерів та спонсорів.

У своїх виступах Президент FAU Леонід Костюченко та Перший віце-президент FAU Олександр Фельдман запропонували забезпечити проведення вказаних заходів разом зі звітною Конференцією FAU. Водночас вказані виступаючи також висловили пропозиції щодо необхідності вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU, заходів з підготовки звітної Конференції FAU та відповіли на запитання учасників наради.

В процесі обговорення, в якому взяли участь присутні члени FAU Авальяні Юрій, Гальчинський Андрій, Єженков Сергій, Єрмаков Анатолій, Курбатов Денис, Лисий Вадим, Міллер Максим, Поваров Віктор, Трутнєв Сергій, Чупінін Андрій, Шредер Микола, Юрченко Юрій, Яроменко Андрій було окреслено низку питань та висловлено пропозиції щодо необхідності проведення заходів спрямованих на системне вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU.

З врахуванням пропозицій учасників наради та їх обговорення, з метою оптимального використання існуючих можливостей, Президентом FAU прийнято рішення:

- запропонувати Президії FAU організувати включення проведення святкування 25-річчя FAU та нагородження Чемпіонів за підсумками спортивного сезону 2016 року до програми проведення Чергової Звітної Конференції FAU призначеної на травень 2017 року;

- про розробку пропозицій щодо системного вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU;

- про формування, для узагальнення та підготовки відповідних пропозицій, робочої групи у складі по три представника запропонованих учасниками наради та Президією FAU.

Очолити вказану робочу групу доручено Голові Ради Ветеранів FAU Віктору Поварову.

Розпорядження Президента FAU про затвердження складу та порядку діяльності вказаної робочої групи буде оприлюднено на сайті FAU.

Виконавча дирекція Автомобільної Федерації України