ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 29 вересня 2015 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 29 вересня 2015 року

29 вересня 2015 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 26.01.2015 року, прийнято рішення, які вступили в силу з 02.10.2015 року.

КАС FAU оголосила обраними до складу Комітету спортсменів FAU за результатами голосування водіїв Чемпіонатів України: Миколу Соболева (міні-ралі), Івана Позняка (трофі-рейди).

За поданням Комітету ралі FAU, зверненнями зацікавлених осіб та з врахуванням позиції Апеляційного Суду FAU, враховуючи неодноразове корегування Календарного плану автомобільних змагань з ралі 2015 року та у зв’язку з необхідністю розширення кола учасників змагань,КАС FAU:

- Внесла зміни до Загального регламенту Чемпіонату та Кубку України з ралі 2015 року та виклала у новій редакції п.18.6.1. Загального регламенту та п. 3.9.2. Додатку ІХ-2 до Загального регламенту (текст Загального регламенту Чемпіонату та Кубку України 2015 року в новій редакції додається);

- Дозволила участь у всіх змаганнях з ралі у 2015 році на автомобілях групи «N4 Стандарт», що обладнані не оригінальними (не серійно виготовленими для даної моделі автомобіля) блоками керування (контролером) міжосьовим диференціалом при наступних умовах:

а) на всіх етапах-змаганнях Чемпіонату та Кубку України з ралі у абсолютному заліку змагань з нарахуванням очок у абсолютному заліку з класифікацією у відповідній серії (Чемпіонат України, Кубок України, тощо);

б) на етапах-змаганнях Чемпіонату України з ралі у заліковій групі/класі «У4000» з нарахуванням очок у відповідній заліковій групі/класі;

в) екіпаж, заявлений на такому транспортному засобі, вносить заявочний внесок у розмірі, передбаченому для класу «У4000», встановленому Додатковим регламентом змагання.

На підстав особистих заяв КАС FAU звільнила Шредера Миколу від обов’язків секретаря Комітету FAU з міні ралі, а Петрищева Олега від обов’язків члена Комітету ралі FAU.

Головам відповідних Комітетів FAU запропоновано вжити заходів для приведення складу Комітетів у відповідність з вимогами «Положення про Комітети, що працюють в рамках КАС FAU».

За інформацією Виконавчої дирекції FAU та згідно «Положення про членство FAU», в зв’язку з відсутністю інформації про членство FAU призупинено, до моменту надання підтвердження членства FAU, повноваження окремих членів Комітетів FAU та Робочих груп КАС FAU.

Керівникам відповідних робочих органів FAU запропоновано звернутись до членів своїх робочих органів с пропозицією поновити своє членство FAU або вжити заходів для приведення складу робочих органів у відповідність з вимогами Положення про Комітети FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Знайти нову редакцію Загального регламенту Чемпіонату, Кубку, Національних серій з ралі 2015-го року можна на нашому сайті в розділі «Документы -> Регламенты по дисциплинам -> Ралли регламенты» або за посиланням нижче.

Додаток:

Загальний регламент Чемпіонату та Кубку України, національних серій з ралі 2015 року (редакція від 29.09.2015).