ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

На Черкащині знову розпочинається слалом

Дисципліна «Слалом» На Черкащині знову розпочинається слалом

Серія національних змаганнь з автослалому «Мирна країна – єдина Україна» цього року знову буде проводитись на Черкащині.

На початку літа у Черкаській області розпочинається Національна серія з автослалому «Мирна країна – єдина Україна». Ініціатором змагань вже традиційно є автомобільний клуб «Черкаси» за підтримки Автомобільної федерації України.

Цьогоріч Національні змагання мають п’ять етапів, що проходять по містах області. Перший з них буде 6 червня в Золотоноші. Другий 28 червня прийматиме Канів. На третій старт 25 липня до себе запрошує Чигирин. Четвертий запланований 24 серпня в Смілі. А фінал на цей раз відбудеться 12 вересня в Кам’янці.

- У Черкаській області проведення Серії національних змагань з автослалому надзвичайно популярне спортивне дійство, яке вже має свою історію та традиції, - каже керівник АК «Черкаси» та офіційний представник FAU у Черкаській області Андрій Яроменко. – Серія відкрита, тож до участі запрошуємо автоспортсменів з усієї України.

Детальніше про серію національних змагань з автослалому «Мирна країна – єдина Україна» читайте на офіційному сайті slalom.in.ua.

А також в соціальних мережах www.facebook.com/groups/AutoClub.Cherkassy/ та vk.com/slalom_in_ua

Прес-реліз організатора