ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Протокол КАС FAU 19.08.2014

Офіційні новини Протокол КАС FAU 19.08.2014

ПРОТОКОЛ

КОМІСІЇ АВТОМОБІЛЬНОГО СПОРТУ

АВТОМОБІЛЬНОЇ ФЕДЕРАЦІЇ УКРАЇНИ (FAU)

ШЛЯХОМ ОПИТУВАННЯ

19.08.2014 р., м. Київ

В засіданні КАС FAU і прийнятті рішень взяли участь члени КАС FAU:

- Піщев Сергій Леонідович (Голова КАС FAU)

- Юрченко Юрій Іванович (Секретар КАС FAU)

- Бабінець Федір Анатолійович

- Круглик Андрій Ігорович

- Резніков Олексій Юрійович

Головуючий: Піщев Сергій

Секретар: Юрченко Юрій

Приймаючи до уваги, що у зв'язку тим, що у засіданні КАС FAU та прийнятті рішення брали участь всі члени КАС FAU, тому засідання КАС FAU є правомочним.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про клопотання водія Яковенко Юрія Володимировича допустити його автомобіль Фольксваген Поло Концепт (ТП.28.0965.13) до участі в Чемпіонаті України з ралі 2014 року.

2. Про клопотання Комітету офіційних осіб FAU щодо призначення Спостерігачем FAU на ІІІ етап Чемпіонату України з ралі - ралі «Буковина» 23-24 серпня 2014 року – заступника голови Комітету офіційних осіб FAU Калниш С.Г.

По першому питанню:

За результатами вивчення клопотання Яковенко Ю. В. та наданих документів, рішення Технічного комітету FAU та згідно опитування КАС FAU ВИРІШИЛА:

1. Дозволити участь автомобіля Фольксваген Поло Концепт (ТП.28.0965.13), власник Яковенко Юрій Володимирович) в Чемпіонаті та Кубку України з ралі 2014 року в абсолютному заліку кожного окремого етапу у відповідності з п.7.1. Загального регламенту Чемпіонату та Кубку України з ралі 2014 року.

Рішення КАС FAU вступає в силу з моменту його прийняття.

Голосували: «За» — 5, «Проти» — 0, «Утримався» — 0.

Рішення прийнято.

По другому питанню:

За результатами вивчення клопотання Комітету офіційних осіб FAU щодо призначення Спостерігача FAU на ІІІ етап Чемпіонату України з ралі - ралі «Буковина» 23-24 серпня 2014 року, керуючись ст.11.2. НСК FAU, п.3.3. Положення про КАС FAU, та згідно опитування КАС FAU ВИРІШИЛА:

2. З метою контролю за беззастережним дотримання організаторами, водіями, представниками та офіційними особами змагання всіх положень МСК FIA, НСК FAU та інших діючих в Україні нормативних документів FIA та FAU щодо автомобільного спорту, з метою недопущення інцидентів, що мали місце під час ІІ етапу Чемпіонату України з ралі – ралі «Чумацький Шлях» 11-12.07.2014 року, - призначити заступника голови Комітету офіційних осіб FAU – Калниш Світлану Георгіївну Спостерігачем FAU на ІІІ етап Чемпіонату України з ралі - ралі «Буковина» 23-24 серпня 2014 року. Графік присутності у штабі змагання: з 18:00 22.08.2014 року до підписання «Звіту про автомобільне змагання» КСК. Видатки пов’язані з виконанням обов’язків Спостерігача FAU відповідно до статті 11.2 НСК FAU покласти на організаційний комітет змагання.

Рішення КАС FAU вступає в силу з моменту його прийняття.

Голосували: «За» — 5, «Проти» — 0, «Утримався» — 0.

Рішення прийнято.

Головуючий засідання Піщев Сергій

Секретар засідання Юрченко Юрій

Вложения