ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Новини з дисциплін

Офіційні

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAUІнформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

31 березня 2024 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.11. Положення про КАС FAU в редакції від 17.12.2022 року, прийнято рішення, яке, вступає в силу 04.04.2024 року. За поданням Комітету картингу FAU затверджено: - Правила проведення змагань з автомобільного спорту у дисципліні картинг (зі змінами); - Загальний регламент Чемпіонату України з картингу 2024 року; - Технічні вимоги до картів для участі у змаганнях з картингу 2024 року; - Технічні вимоги до картів (класи картів групи «Ротакс Макс») 2024 року. Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Інформаційне повідомленняІнформаційне повідомлення

Для всіх, кого це стосується. Автомобільна федерація України інформує, що за погодженням з Комітетом картингу FAU та на підставі укладення Договору про співпрацю в галузі автомобільного спорту при проведенні Національної серії з картингу «СВС» (SWS), повноваження організаційного партнера Автомобільної Федерації України - Промоутера Національної серії з картингу «СВС» (SWS) надано ТОВ «ГЕРКОС» до 30.11.2026 року.

Отримано нагородуОтримано нагороду

За особливі заслуги в захисті державного суверенітету Україні указом Президента України орденом Богдана Хмельницького третього ступеня посмертно нагороджено нашого колегу Михайла Івановича Кравченка, що загинув захищаючи нашу Батьківщину 4 червня 2023-го року. Автомобільна Федерація України знову висловлює свої найглибші співчуття рідним та близьким Михайла Івановича.

Отримано подякуОтримано подяку

Автомобільна Федерація України отримала офіційну подяку від командирів підрозділів ППО Збройних сил України. Подяку отримано за навчання безпечного водіння та контраварійної підготовки військовослужбовців-водіїв мобільних підрозділів ППО, які боронять наші міста від нальотів ворожих ракет та безпілотних літальних апаратів.

Вітаємо з відзнакою!Вітаємо з відзнакою!

За активну громадянську позицію, щире серце, патріотизм та сприяння обороноздатності батальйону «Свобода» 4-ї бригади оперативного призначення «Рубіж» Національної Гвардії України в ході боротьби з російсько-фашистськими загарбниками командуванням батальйону оголошено офіційну подяку волонтеру, учаснику змагань з трофі-рейдів та тріалу Андрію Данилко та колективу СТО «DAS’s GARAGE». Щиро вітаємо наших колег та бажаємо багато сили та наснаги продовжувати нелегку працю у боротьбі з ворогами нашої країни.

« назад