ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Он-лайн трансляція 3-го етапу Чемпіонату України з трекових гонок

Дисципліна «Трекові гонки» Он-лайн трансляція 3-го етапу Чемпіонату України з трекових гонок

Шановні друзі, пропонуємо он-лайн трансляцію 3-го етапу Чемпіонату України з трекових гонок «Автоспідвей-2017» у командному заліку. Змагання проходять на мототреку у Вознесенську Миколаївської області.

Місто вперше приймає офіційний етап з автоспідвею. І виходить це у нього дуже добре. Атмосфера, як кажуть організотори, просто чудова. 24-го червня тут боролися спортсмени в особистому заліку. А тепер черга команд. Їх до старту готується чотири, три із яких - рівненські: «MIRАвтоспідвей», «Автоград» та «Автолюкс», та один колектив із Черкас, з однойменною назвою. У кожній команді по два основних та один запасний учасник.
Гонка складається із 12 заїздів. В кожному стартує по 4 машини, і гоняють вони 4 круги. У Вознесеньську довжина треку - 400 метрів, ширина доріжки на прямих - 14 метрів, на віражах - 16. Стартові позиції на доріжках визначатимуться жеребкуванням. Усі набрані очки кожним водієм команди за результатами 12 заїздів йдуть у залік етапу. А команда-переможець сезону визначиться вже на наступному 4-му етапі, який пройде в Рівному на Покрова, а саме 15 жовтня.

За результатами попередніх двох єтапів лідирує рівненська команда «Автоград», яка має 41 очко. Друге місце поки що утримують ще одні рівняни - команда «Автолюкс» (38 очок). Третє місце за АК «Черкаси», вони мають у запасі 35 очок. Четверте місце посідає «MIRАвтоспідвей» із Рівного (23 очка).

Слідкувати за боротьбою команд на 3-му етапі Чемпіонату України з трекових гонок «Автоспідвей-2017» можна буде у прямому ефірі на Youtube-каналі AUTOSPORT TV.

Трансляція розпочнеться 28 червня о 17 годині.

Більше інформації про перегони на сторінці організатора етапу на Facebook.

Прес-реліз організатора

Фото Ігор Романов

Видео