ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення Президії FAU від 26 травня 2017 року

Офіційні новини Рішення Президії FAU від 26 травня 2017 року

26 травня 2017 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної Федерації України.

Президія FAU заслухала інформацію щодо підготовки до проведення Чергової Конференції FAU 27.05.2017 року та з метою перевірки відповідності Статуту FAU та рішенню Президії FAU від 03.05.2017 року про скликання Конференції FAU, протоколів Конференцій ВП FAU по обранню делегатів для участі у Конференції FAU 27.05.2017 року, створила тимчасову робочу мандатну групу у складі Чупінін Андрій Володимирович – голова тимчасової робочої мандатної групи, Бабич Олена Іванівна, Поліщук Тарас Вікторович – члени тимчасової робочої мандатної групи.

Тимчасовій робочій мандатній групі доручено невідкладно забезпечити перевірку протоколів Конференцій відокремлених підрозділів FAU по обранню делегатів на Конференцію FAU 25.07.2017 року, що надійшли до FAU, на відповідність Статуту FAU та рішенню Президії FAU від 03.05.2017 року про скликання Конференції FAU.

Голові тимчасової робочої мандатної групи доручено доповісти про результати перевірки під час розгляду питання про визнання повноважень делегатів, що прибули для участі у Конференції FAU 27.05.2017 року.

На виконання рішення Президії FAU від 21.04.2017 року Президія FAU розглянула питання про відповідність дій Гальчинського А. В. вимогам Статуту FAU та обов’язкам Постійного члена FAU з врахуванням рішення КАС FAU за рекомендацією Комітету Правил Чесної Гри FAU.

Президія FAU розглянула:

- Заяву постійного члена FAU Олександра Фельдмана на адресу Президента FAU та Комітету Правил Чесної Гри FAU від 31.03.2017 р., в якій він констатує, що на нього, як спортсмена і одного з членів Президії FAU, почалися систематичні наклепницькі нападки з боку Постійного члена FAU, Голови комітету дріфтингу FAU та керівника відокремленого підрозділу FAU у Вінницькій області Гальчинського А. В., який, користуючись своїм членством в КАС FAU, присутністю на публічних заходах FAU, поширював безпідставні публічні звинувачення його у всіх можливих гріхах із застосуванням образливої лексики.

- Протокол засідання Комітету Правил чесної Гри від 20.04.2017 р., яким встановлено, що за результатами розслідування, вивчення поданих документів, опитування Гальчинського А. В., який підтвердив свої образливі висловлювання, Комітетом Правил Чесної Гри було підтвердженого порушення Правил Чесної Гри та запропоновано КАС FAU накласти на Гальчинського А. В. пеналізацію у вигляді тимчасової дискваліфікації на 12 місяців.

- Інформацію про засідання КАС FAU 28.04.2017 року, на якому було розглянуто пропозиції Комітету Правил Чесної Гри, за результатами чого встановлено, що у листах Гальчинський А. В. допустив публічні образи та необґрунтовані звинувачення іншого члена FAU. За висновками КАС FAU, вказані висловлювання та дії Гальчинського А. В. є проявом неспортивної поведінки та серйозним неодноразовим порушенням пунктів 3.5., 3.14. Правил Чесної Гри, що знайшло підтвердження під час засідання.

Рішенням КАС FAU за неодноразові серйозні порушення п.3.5. та п.3.14. Правил Чесної Гри FAU на володаря ліцензії FAU Гальчинського Андрія Володимировича накладено пеналізацію у вигляді тимчасової дискваліфікації терміном на 12 місяців.

- Заяву постійного члена FAU Шредера Миколи на ім’я Президента FAU від 03.05.2017 р., в якій він наводить факти хуліганського нападу Гальчинського А. В. на робочому місці під час участі у засіданні Тимчасової робочої групи 26.04.2017 року та просить вжити заходів, передбачених п. 3.20.2. Статуту FAU.

- Протокол засідання Тимчасової робочої групи при Президентові FAU для узагальнення та підготовки пропозицій щодо системного вдосконалення документів, що регламентують статутну діяльність FAU, від 26.04 2017 року, в якому наводяться факти того, як під час присутності у офісі FAU 26.04.2017 року Гальчинський А. В. «зірвався, бив ногами меблі, говорив на підвищених тонах, т. ч. вів себе хуліганські. Ображав Шредера М. О., на робочому місці в присутності членів робочої групи, головного бухгалтера FAU».

Президія FAU за неодноразові порушення вимог Статуту FAU протягом 12 останніх місяців поспіль та вчинення дій, що шкодять діловій репутації FAU та її членів, згідно п.п. 3.20.1, 3.20.2 Статуту FAU прийняла рішення:

- виключила Гальчинського Андрія Володимировича з постійних членів FAU;

- припинити, за поданням Президента FAU, повноваження Гальчинського Андрія Володимировичав якості голови відокремленого підрозділу FAU у Вінницькій області згідно п. 8.2 Порядку діяльності відокремлених підрозділів громадської організації «Автомобільна федерація України» в зв’язку з припиненням членства FAU;

- призначити проведення позачергової Конференції Відокремленого підрозділу FAU у Вінницькій області на 03.07.2017 року, включивши в порядок денний питання визначення кандидатури нового голови Відокремленого підрозділу.

- призначити за пропозицією Президента FAU тимчасово виконуючого обов’язки голови ВП FAU у Вінницькій області постійного члена FAU Бабинця Федора Анатолійовича, за його згодою.

На виконання пп. 3.14.11 Статуту FAU Президія затвердила Порядок забезпечення доступу членів FAU до інформації, надання якої встановлено Статутом FAU, та Перелік конфіденційної інформації, з врахуванням зауважень членів Президії.

Виконавчій дирекції доручено здійснити редакційне доопрацювання Порядку, його оприлюднення та доведення до відома всіх посадових осіб Виконавчої дирекції, членів керівних та робочих органів FAU, відокремлених підрозділів FAU, членів FAU необхідність його дотримання та нерозголошення конфіденційної інформації.

Президія Автомобільної Федерації України