ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» - страховий партнер FAU

Офіційні новини Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» - страховий партнер FAU

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» та Громадська організація «Автомобільна Федерація України» (FAU) домовилися про плідну взаємодію та підписали договір про співпрацю в забезпеченні комплексної страхової підтримки автомобільного спорту.

FAU взяла до уваги досвід роботи Компанії з іншими спортивними організаціями, де Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» неодноразово виступала страховим партнером на різних спортивних заходах і зарекомендувала себе як надійний і відповідальний партнер, який надає повний спектр якісних страхових послуг автомобілістам та автоспортсменам.

В свою чергу Компанія забезпечуватиме належний страховий захист всіх змагань з автомобільного спорту, які проводить FAU, та надаватиме всім членам FAU доступ до всього спектру якісних страхових продуктів за спеціальними умовами. Підставою для укладення угоди за спеціальними умовами є діюча картка члена Автомобільної Федерації України. За більш детальною інформацією можна звернутись до представництв Компанії на території України.

Також відмічено, що сторони сприятимуть поширенню інформації про діяльність FAU та Компанії та братимуть участь у «Акції FIA за безпеку дорожнього руху» та пропагуванні «10 Золотих Правил FIA».

Довідка:

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» – українська компанія національного масштабу працює на страховому ринку України з грудня 1993 року. Основним акціонером є ПАТ «ЗНКІФ «Каскад-Інвест» (Україна) – 50%, інші 50% належать юридичним особам-нерезидентам.

Є офіційним страховим партнером Федерації футболу України, Федерації фехтування України, Федерації баскетболу України, Федерації кікбоксінгу України «ВАКО», ДЮФЛУ, ВГО «Національна федерація самбо України», ФК «Черкаський Дніпро»,ФК «Карпати».

Прес-реліз Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС».