ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 06 квітня 2017 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 06 квітня 2017 року

6 квітня 2017 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.01.2017 року, прийнято рішення, які вступили в силу з 09.04.2017 року.

За поданням Комітету трекових гонок FAU, Технічного комітету FAU та за згодою учасників Чемпіонату України з трекових гонок внесено уточнюючі зміни до Технічних вимог, додатку до Загального регламенту Чемпіонату України з трекових гонок 2017 року.

За поданням Комітету картингу FAU уточнена можливість участі у змаганнях з картингу володарів ліцензії водія категорії «Д0», а також дозволено, за погодженням з Комітетом картингу FAU, участь у змаганнях з картингу володарів ліцензій водія категорії «ДД».

За пропозицією зацікавлених осіб запроваджено, за погодженням з Комітетом кросу FAU, дозволена участь у змаганнях з автомобільного кросу на автомобілях багі групи 1-Ю (Дивізіон 3) володарів ліцензій водія категорії «КД».

За пропозицією Комітету слалому FAU та Комітету спеціальних позашляхових змагань FAU та з метою надання підтримки розвитку змаганням на серійних автомобілях тимчасово, на 2017 рік, дозволено участь володарів ліцензії водія категорії «ДЛ» у Чемпіонаті України зі слалому та Кубку України з тріалу з внесенням відповідних змін у регламентуючі документи FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Оновлені регламенти можна знайти на сайті FAU в розділі «Документы -> Регламенты по дисциплинам».