ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

В Києві відбувся семінар Комітету ралі FAU

Дисципліна «Інші заходи» В Києві відбувся семінар Комітету ралі FAU
Пов`язана подія: Семинар Комитета ралли FAU

18 березня 2017 року в місті Києві відбувся семінар, який було організовано Комітетом ралі FAU.

Учасники семінару ознайомилися з особливостями проведення Чемпіонату України з ралі у 2017 році, детально розглянули питання роботи представника під час проведення змагань даної дисципліни та обмінялись думками стосовно низки питань пов’язаних з українським ралі.

Враховуючи пропозиції учасників семінару Комітетом ралі FAU в найближчий час буде підготовлено низку рішень, які сприятимуть подальшій популяризації ралі в Україні. Серед іншого планується:

1. Звернути більшу увагу на організацію та проведення Чемпіонату України в заліку команд;

2. Розробити Положення та запровадити у 2017 році практику присвоєння екіпажам постійних стартових номерів на всі етапи чемпіонату України з ралі;

3. Узгодити перелік додаткових ралійних номінацій та систему, за якою будуть визначатися кращі в цих номінаціях за підсумками ралійного сезону;

4. Провести в грудні 2017 року церемонію урочистого відзначення кращих спортсменів, команд, представників ЗМІ, офіційних осіб, вболівальників та партнерів українського ралі.

Підбиваючи підсумки ралійного семінару, необхідно відзначити ще один момент. Зуліхан Біджанова висловила бажання увійти до складу Комітету ралі FAU та долучитися до роботи з ралійною громадськістю та ЗМІ. Сподіваємося, що її діяльність сприятиме популяризації українського ралі.

Комітет ралі FAU