ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Ралі «Чумацький шлях». Готуємось до старту

Дисципліна «Ралі» Ралі «Чумацький шлях». Готуємось до старту
Пов`язана подія: «Чумацкий шлях»

Ралі «Чумацький шлях» сміливо можно віднести до «старожилів» українського ралійного чемпіонату. В цьому році воно буде проводитися вже 24-й раз. Ралі «Чумацький шлях» було присутнє у всіх ралійних чемпіонатах незалежної України.

Незважаючи на те, що до старту змагання ще майже два місяці, контури майбутнього ралі вже досить чіткі. В суботу, 6 травня, нас чекають урочисте відкриття на спортивній трасі в Таврійському мікрорайоні міста Херсона, змагання на знаменитій «паралельці» та спеціальна ділянка «Степанівка», що знаходиться поруч з Херсоном. В неділю, 7 травня, пройдуть змагання на добре відомій трасі поблизу селища Тягінка та урочисте нагородження переможців біля ТРЦ «Фабрика».

Організатори «Чумацького шляху» в цьому мають намір не тільки забезпечити традиційну якість спортивної траси, а й приділити значну увагу роботі з глядачами. Крім того, враховуючи побажання потенційних учасників буде збільшено час на ознайомлення з дистанцією ралі та проведення тестування автомобілів.

В цьогорічному ралі «Чумацький шлях» є ще одна особливість, яка буде відрізняти його від всіх попередніх змагань. Організатори ралі планують присвятити його памяті молодих ралістів Олексія Долота та Тараса Колесника, які трагічно загинули в минулому році.

Отже, автомобільний клуб «Херсон» багаторічний організатор змагання запрошує всіх спортсменів та глядачів прийняти участь в ралі «Чумацький шлях» 2017 року.

Ті, хто бажає більш детально ознайомитись з програмою та маршрутним листом рал, можуть це зробити на сайті комітету ралі: rally-ua.org.

Прес-реліз АК «Херсон»

Фото Сергій Холодило