ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

ФІА і МОК підписали Меморандум з безпеки дорожнього руху

Дисципліна «Міжнародні гонки» ФІА і МОК підписали Меморандум з безпеки дорожнього руху

Президент ФІА Жан Тодт і президент МОК Томас Бах підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо сприяння спільній кампанії за безпеку дорожнього руху на всіх власних платформах та наступних спортивних заходах.

Було утворено робочу групу, яка буде розробляти спеціальну програму співробітництва, а також буде розглядати заходи та ініціативи для забезпечення освіти в області безпеки дорожнього руху.

Зокрема, було вирішено, що МОК сприятиме безпеці дорожнього руху через свої медіа-канали і мережу Олімпійського руху.

Це включає в себе підтримку майбутньої компанії ФІА «#3500LIVES», яка повинна бути запущена 10 березня 2017 року, разом з компанією зовнішньої реклами JCDecaux.

До участі у компанії залучено п'ять атлетів МОК: Рафаель Надаль, Йоган Блейк, Ванесса Лов, Хайле Гебрселассіє і Вайде ван Нікерк.

Президент ФІА Жан Тодт сказав: «Я радий оформленню співпраці з МОК у просуванні ключових повідомлень з безпеки дорожнього руху з використанням різних можливостей Олімпійського руху. Підтримка з боку МОК і її спортсменів може допомогти залученню молодих людей до цього питання у потужний спосіб».

Президент МОК Томас Бах сказав: «Зробити світ більш здоровим і безпечним для всіх є завданням команди. Я сподіваюсь, що, працюючи разом, ми можемо змінити ситуацію, і підвищити рівень інформованості та обізнаності населення про важливість забезпечення безпеки дорожнього руху».

Прес-реліз ФІА

Фото IOC/Christophe Moratal