ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення Президії FAU від 23 січня 2017 року

Офіційні новини Рішення Президії FAU від 23 січня 2017 року

23 січня 2017 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної Федерації України.

До порядку денного засідання було зокрема включено розгляд питань реалізації Програми діяльності FAU до 2019 року та проведення загальнофедераційних заходів у 2017 році, інші питання, які входять до повноважень Президії FAU.

Рішенням Президії FAU утворено тимчасову робочу групу з доопрацювання Програми діяльності FAU до 2019 року у складі: Леонід Костюченко, Олександр Фельдман, Юрій Юрченко, Микола Шредер.

Розглянуто пропозиції щодо порядку проведення нагородження за підсумками 2016 спортивного сезону, проведення звітної конференції FAU та організації святкування 25 річчя FAU.

Традиційно FAU проводить Урочисте вшанування переможців та призерів Чемпіонатів та Кубків України з автомобільного спорту та вручення нагород кращим з кращих. Цей почесний обов’язок FAU виконує щорічно починаючи з 90 років.

Цього року виповнюється 25 років FAU та згідно Статуту ФАУ до 1 червня належить провести чергову звітну конференцію.

Таким чином протягом року необхідно провести 3 урочистих заходи, в умовах обмежених ресурсів та відсутності потенційних партнерів та спонсорів.

Враховуючи ситуацію, що складається, Президія FAU звернулась до керівників відокремлених підрозділів, Комітетів, Комісій FAU з проханням висловити думку щодо можливості, з метою більш ефективного використання наявних ресурсів, спільного проведення Урочистого вшанування переможців та призерів Чемпіонатів та Кубків України 2016 року, Чергової Звітної Конференції FAU та Святкування 25 річчя FAU.

У зверненні також міститься прохання надати пропозиції щодо організаційної, інформаційної та/або матеріально-технічної участі у забезпеченні проведення вказаних заходів або наявності потенційних партнерів та спонсорів.

За результатами узагальнення наданих пропозиції, Президія FAU вживатиме все необхідне для належного проведення всіх запланованих заходів.

Своїм рішенням Президія FAU на виконання п.1.6. Положення про КАС FAU затвердила склад КАС FAU на 2017 рік.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані назабезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України