ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення щодо змагань з кантрі-кросу та хард-ендуро

Офіційні новини Інформаційне повідомлення щодо змагань з кантрі-кросу та хард-ендуро

Шановні члени Автомобільної федерації України

В зв’язку з надходженням запитів від членів FAU щодо статусу організаторів змагань Чемпіонату України з кантрі-кросу та Чемпіонату України з хард-ендуро 2017 року та календарного плану змагань вказаних Чемпіонатів України, Виконавча дирекція в межах своїх повноважень інформує про наступне.

11.11.2016 та 02.12.2016 року рішенням КАС FAU, за погодженням та поданням Комітету позашляхових змагань FAU, підкомітету (робочої групи) з кантрі-кросу та хард-ендуро та на підставі заявок організатора етапів ТОВ «ЕКО ІНКОР» (керівник Семенов С.М.) було затверджено та у подальшому опубліковано Загальний регламент Чемпіонату України з кантрі-кросу та Чемпіонату України з хард-ендуро на 2017 рік та Календарний план автомобільних змагань вказаних Серій.

Вказані змагання включено до «Єдиного календарного плану спортивних змагань України на 2017 рік» (пріоритетні неолімпійські види спорту – автомобільний спорт), який укладається Міністерством молоді і спорту України.

За інформацією, що надійшла 19 та 21.12.2016 від ТОВ «ЕКО ІНКОР», стало відомо, що вказана організація повністю відмовляється від виконання своїх обов’язків по організації змагань Чемпіонату України з кантрі-кросу та Чемпіонату України з хард-ендуро у 2017 році, не повідомивши про причини такого свого рішення.

На підставі такої відмови з Календарного плану автомобільних змагань FAU, розміщеного на сайті FAU, згадування цього організатора було видалено.

З метою уникнення порушень прав членів FAU, спортсменів, суддів, команд, враховуючи пропозиції членів КАС FAU, окремі факти неналежного виконання Організаторами змагань, етапів Чемпіонатів України, інших Серій, своїх зобов’язань, взятих при поданні заявок для включення змагань до календаря, Виконавчою дирекцією FAU готуються пропозицій щодо врегулювання зобов’язань організаторів, які проводять декілька етапів окремих Серій.

Враховуючи побажання членів FAU, обов’язки національної федерації та вимоги Правил проведення змагань з автомобільного спорту, щодо дисциплін «кантрі-крос» та «хард-ендуро», органи FAU вживатимуть необхідних заходів для забезпечення проведення змагань Чемпіонату України з кантрі-кросу та Чемпіонату України з хард-ендуро у 2017 році згідно «Єдиного календарного плану спортивних змагань України на 2017 рік» та Календарного плану автомобільних змагань FAU.

Звертаємо увагу членів FAU на необхідність чіткого дотримання своїх зобов’язань та вимог Національного Спортивного Кодексу FAU щодо участі виключно у змаганнях (спортивних заходах) з автомобільного спорту, включених до Календарного плану автомобільних змагань FAU.

Виконавча дирекція FAU