ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Фініш на «Арені»

Дисципліна «Тріал» Фініш на «Арені»
Пов`язана подія: 4-й этап Кубка Львова по триалу 2016

Традиційно для цього сезону поруч «Арени Львів» пройде фінальний ІV етап «Кубку Львова з тріалу 2016».

Цьогорічний позашляховий сезон завершиться у неділю 4 грудня на території колишнього танкодрому біля львівського стадіону «Арена Львів». На цей раз вже традиційна траса перегонів буде урізноманітненна штучними перешкодами, що дадуть можливість на досить компактному та цікавому змагальному майданчику спостерігати усю майстерність водіїв та спроможність їх техніки.

Щодо самих перегонів, то в них може взяти участь кожен бажаючий. Організатори підготували завдання як для спеціально дороблених машин, так і для стандартних повнопривідних автомобілів та кросоверів. Нагадаємо, що дисципліна тріал передбачає подолання спеціальної змагальної доріжки на час, але з чітким дотриманням дуже ускладненого маршруту, огородженного маркерами та стрічкою, дотик до яких погіршить результат штрафними балами. Для кожної з чотирьох категорій буде своя конфігурація. Так більш підготовлені позашляховики їхатимуть по важчій трасі, ніж кросовери. Відмітимо також, що на «танкодромі» змагання з тріалу проходять вже не перший рік, та організатори щоразу змінюють конфігурацію змагальної ділянки, аби дати змогу новачкам «на рівних» боротися з учасниками, які вже брали участь у подібних перегонах.

Змагання почнуться о 9:30 ранку і триватимуть до 16 години вечора, після чого відбудеться церемонія закриття цієї гонки та сезону.

Заявки на участь можна подати за телефоном +380 (67) 670-65-99 або на офіційному сайті «Позашляхового клубу «Львів 4х4»» lviv4x4.club.

Прес-реліз організатора