ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 11 жовтня 2016 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 11 жовтня 2016 року

11 жовтня 2016 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU, прийнято рішення, яке вступило в силу з 14.10.2016 року.

На виконання ч. 6 п. 2.1. Положення про КАС FAU за поданням відповідних робочих органів КАС FAU та на підставі звітів про автомобільні змагання затверджено та подано для публікації офіційні результати:

- Чемпіонату України з гірських гонок 2016 р.;

- Чемпіонату України з картингу 2016 р.;

- Кубку України з картингу – національні класи 2016 р.;

- Кубку України з картингу «РММЧУ» 2016 р.;

- Трофею Дитячої Академії картингу 2016 р.;

- Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» 2016 р.;

- Чемпіонату України з трофі-рейдів 2016 р.;

- Любительської серії з трофі-рейдів 2016 р.;

На виконання ч. 13 п. 2.1. Положення про КАС FAU з врахуванням графіку заходів Мінмолодьспорту КАС FAU встановила, що всі заявки на проведення Етапів Чемпіонатів, Кубків, Трофеїв (Серії) України 2017 року для включення до Календарного плану автомобільних змагань України повинні бути подані у порядку, встановленому «Загальними вимогами до всіх Чемпіонатів, Кубків, Трофеїв (Серій) України та інших змагань з автомобільного спортув Україні» не пізніше 01 грудня 2016 року.

Рішення про включення до Календарного плану інших автомобільних змагань буде проводитись у встановленому «Загальними вимогами…» порядку за фактом подання відповідної заявки.

Затвердження результатів інших Серій буде проводитись КАС FAU по факту отримання звітів про всі Етапи та відповідного погодження результатів робочими органами КАС FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Результати змагань можна знайти на сайті FAU в розділі «Документы -> Положения в текущих Чемпионатах, Кубках, Сериях».