ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Черкасах пройде фестиваль неймовірної швидкості

Дисципліна «Дрег рейсинг» У Черкасах пройде фестиваль неймовірної швидкості
Пов`язана подія: 3-й этап Чемпионата по дрег рейсингу

У серпні у Черкасах пройде унікальний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST». Найспекотніша подія літа збере в одному місці найкращих автоспортсменів з усієї України та всіх, хто не уявляє свого життя без драйву та неймовірної швидкості.

Головним дійством фестивалю стане етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу – спринтерського заїзду на дистанції в 402 метри. До Черкас з’їдуться найпотужніші автівки з усієї України, під капотами яких понад тисячу кінських сил!

Організатор «спекотного» фесту – автомобільний клуб «Черкаси» та Автомобільна федерація України.

– У Черкасах проходитиме третій етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу. Не кожне місто може прийняти змагання такого рівня, тому Черкасам, можна сказати, пощастило, – розповідає керівник АК «Черкаси», офіційний представник FAU Андрій Яроменко. – А щоб черкащанам було ще цікавіше, ми організовуємо не просто перегони, а видовищний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST», який проходитиме на території черкаського аеропорту. Для відвідувачів ми готуємо чимало швидкісних сюрпризів.

У рамках фестивалю, зазначають організатори, працюватимуть різні локації, зокрема, дріфт-таксі, ралі-таксі, баскетбольні майданчики, картинг тощо.

Тож 14 серпня всіх черкащан запрошують до черкаського аеропорту на неймовірний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST». Деталі організатори обіцяють повідомити згодом.

Прес-реліз організатора