ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Полтава чекає!

Дисципліна «Дрег рейсинг» Полтава чекає!
Пов`язана подія: 2-й этап Чемпионата по дрег рейсингу

16 липня 2016 року в аеропорті Полтави відбудеться другий етап Чемпіонату України з дрег рейсингу. На участь вже зареєструвались відомі спортсмени на найпотужніших автомобілях - понад 1000 кінських сил. Слава про них вже лине за межі України!

Змагання пройдуть в шести категоріях для «стандартних» (класи «STREET») та «спортивних» (класи «PRO») автомобілів. Для кожної групи техніка буде розділятися за типом приводу (передній, задній, повний). Крім того одночасно стартуватиме національна гонка «Кубок Полтави» в тому числі для новачків та любителів, де боліди учасників також «сортуватимуть» за об’ємом двигунів та рівнем підготовки.

Як зазначив голова комітету дрег рейсингу Автомобільної Федерації України Вадим Лисий, не зважаючи на всі складнощі та бюрократичні перепони, в 2016 році всі етапи Чемпіонату України з дрег рейсингу відбудуться! На його думку можливість взяти участь в змаганнях з автоспорту не тільки професійним майстрам спорту, але і любителям знижує ризик на дорогах загального користування та значно підвищує відповідальність автомобілістів, адже перевірити потужність своїх автомобілів та «спустити пар» зможуть усі бажаючі керманичі у спеціально відведених місцях.

Чекаємо пілотів та вболівальників 16 липня 2016 року о 13.00 в аеропорті м. Полтава!

Прес-реліз організатора