ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

В Києві відбудеться всеукраїнський семінар

Офіційні новини В Києві відбудеться всеукраїнський семінар

До уваги фахівців з виготовлення каркасів безпеки спортивних автомобілів, які бажають бути включеними до переліку визнаних FAU виробників/установників каркасів безпеки, який створюється FAU.

21 квітня 2016 року в Києві відбудеться всеукраїнський семінар «ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІЦЕНЗУВАННЯ FAU ДІЯЛЬНОСТІ З ВИГОТОВЛЕННЯ ТА/АБО УСТАНОВКИ КАРКАСІВ БЕЗПЕКИ ЗГІДНО ТИМЧАСОВОГО ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНТРОЛЬ КАРКАСІВ БЕЗПЕКИ».

У програмі семінару будуть розглянуті питання:

- запровадження на виконання вимог FIA національної системи контролю каркасів безпеки, які виготовляються та установлюються на транспортні засоби для автомобільного спорту;

- формування переліку виробників/установників каркасів безпеки та взаємодія з Технічним комітетом FAU та власниками спортивних транспортних засобів.

Бажаючі за результатами попереднього інспектування можуть оформити та отримати відповідні ліцензії виробника/установника каркасів безпеки.

З «Тимчасового положення про облік та контроль відповідності каркасів безпеки, які виготовляються та встановлюються на спортивні автомобілі у відповідності до вимог ст.ст. 253, 283 Додатку «J» до МСК ФІА» та документами, необхідними для отримання відповідної ліцензії FAU можна ознайомитись на сайті FAU.

Передбачений організаційний доброчинний внесок у розмірі 150 грн.

Місце проведення семінару: кафе «КМАМК» (Київ, вулиця Велика Васильківська, 116).

Реєстрація учасників відбудеться на місці проведення з 9:30. Початок роботи семінару о 10:30.

Програма семінару та бланк заявки на участь додаються.

Відповідальний за проведення семінару: Борис Донской тел. +380 (67) 501-81-41, +380 (95) 280-81-68

Вложения