ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформація про рішення Апеляційного Суду

Офіційні новини Інформація про рішення Апеляційного Суду

17.11.2015 року Апеляційний Суд FAU (далі АС FAU) у складі Франчук Дмитро (головуючий на слуханні), Кононець Олександр (суддя-доповідач), Косянчук Леонід (секретар слухання) провів слухання апеляції представника Євтушенка Дмитра Анатолійовича на рішення Колегії спортивних комісарів 5 етапу Чемпіонату України з кільцевих гонок 2015 року (далі КСК) щодо відхилення протесту на неспортивну поведінку водія Дріфтовського Юрія (автомобіль ст.№ 399) щодо водія Євтушенка Андрія (автомобіль ст.№ 206).

Заслухавши представника апелюючої сторони та запрошених нею осіб, вивчивши заперечення, надані головою КСК та вислухавши запрошених осіб зі сторони КСК і сторони, яка подавала протест, АС FAU дійшов до висновку, що КСК, детально розглянувши всі надані відеоматеріали інциденту, вислухавши учасників інциденту та їх представників, взявши до уваги думку запрошених експертів та зважаючи на вимоги ст. 1.7. "Правила проведення змагань з кільцевих гонок" та п. 2.5 Додатку 3 до "Правил" правомірно кваліфікувала інцидент між Андрієм Євтушенко (автомобіль ст. № 206) та Юрієм Дріфтовським (автомобіль ст. № 399 ), як не умисний та не виявила підстав застосування пеналізації, яка передбачена шкалою пеналізації за навмисні дії (Додаток 1. Таблиця пеналізації на змаганнях з кільцевих гонок, п.п.17,18 - "Правила проведення змагань з кільцевих гонок", затверджених КАС FAU, рішення від 13.07.2015 р.).

Керуючись статтею 14.5 НСК FAU, Правилами проведення змагань з кільцевих гонок, затверджених КАС FAU, рішення від 13.07.2015 р. та розділами 2, 9-12 Регламенту АС FAU, Загальним регламентом Чемпіонату України з кільцевих гонок 2015, АС FAU вирішив: відхилити апеляцію, як необґрунтовану, та залишити в силі рішення по протесту, прийняте КСК.

Матеріали, які вказують на порушення процедури подачі та розгляду протестів та порушення, виявлені при оформленні документів на змаганні, доручено передати в Комітет офіційних осіб FAU для розгляду та прийняття відповідного рішення.

Виконавчій дирекції FAU доручено забезпечити виконання рішення АС FAU у порядку, встановленому ст. 14 Регламенту АС FAU.

Зацікавлені особи можуть ознайомитись з повним рішенням АС FAU у Виконавчій дирекції FAU.

Виконавча дирекція Автомобільної федерації України

Вложения