ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Рішення КАС FAU від 24 липня 2015 року

Офіційні новини Рішення КАС FAU від 24 липня 2015 року

24 липня 2015 року відбулося позапланове засідання Комісії автомобільного спорту Автомобільної федерації України.

До порядку денного засідання було включено розгляд пропозиції Комітету кільцевих гонок FAU щодо внесення змін до Технічних вимог до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2015 року, розділ ІV. Клас «ТУРІНГ-ЛАЙТ 1600» та інші актуальні питання забезпечення поточної спортивної діяльності FAU.

Засідання було призначено, в зв’язку з відсутністю консенсусу серед членів КАС ФАУ прирозгляді пропозицій Комітету кільцевих гонок FAU щодо формулювань п.п. 5.1. та 7.7.2.,Технічних вимог до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2015 року, розділ ІV. Клас «ТУРІНГ-ЛАЙТ 1600» при розгляді цього питання шляхом опитування членів КАС FAU.

Під час розгляду питання учасники засідання заслухали Голову Комітету кільцевих гонок FAU Леоніда Протасова з пропозицією Комітету, члена КАС FAU Андрія Круглика, який запропонував альтернативний варіант рішення, заяву членів FAU щодо необхідності підтримки пропозиції Комітету для розширення списку учасників Чемпіонату України з кільцевих гонок та можливі складності для них взяти участь у Чемпіонаті України, у випадку збереження існуючого технічного регламенту.

За результатами обговорення, у якому взяли участь всі учасники засідання, було доопрацьовано подані пропозиції, та з врахуванням досягнення консенсусу практично по всіх запропонованих змінах більшістю голосів КАС FAU було затверджено Технічні вимоги до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2015 року, розділ ІV. Клас «ТУРІНГ-ЛАЙТ 1600» (додається).

КАС FAU за пропозицією Виконавчої дирекції FAU та зацікавлених осіб розглянуласитуацію щодо подання звітів про автомобільне змагання при проведенні декількох паралельних заліків або змагань з різним статусом та затвердила Роз’яснення КАС FAU №01/15 від 24.07.2015 року «Щодо порядку подання звітів про автомобільне змагання при проведенні паралельних заліків (окремих змагань) з рамках одного спортивного заходу» (додається).

Також за підсумками аналізу досвіду взаємодії з організаторами навчально-тренувальних заходів, необхідності забезпечення інформування членів FAU про такі заходи та створення умов для забезпечення безпеки та дотримання вимог НСК FAU та з врахуванням пропозицій Виконавчої дирекції FAU, КАС FAU затвердила «Порядок інформування членів FAU про проведення навчально-тренувальних зборів з дотриманням вимог НСК FAU» (додається).

В процесі вдосконалення регламентуючих документів FAU, на розгляд членів КАС FAU було подано проект нової редакції Додатку 6 «Зобов’язання організатора щодо забезпечення присутності FAU на змаганнях» до Загальних вимог до всіх Чемпіонатів, Кубків, Трофеїв (Серій) України та інших змагань Автомобільної федерації України.

Обговорення КАС FAU проекту буде продовжено.

За пропозицією Комітету FAU з міні-ралі було виправлено технічні та редакційні помилки у тексті та затверджено Загальний регламент Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» 2015 року зі змінами. (додається).

КАС FAU розглянула також інші питання забезпечення спортивної діяльності FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Знайти нові редакції регламентуючих документів, затверджених КАС FAU, можна на нашому сайті в розділі «Документы» або за посиланнями нижче.

Додатки:

1. Розділ ІV. Клас «ТУРІНГ-ЛАЙТ 1600» додатку 2 до Правил проведення змагань з кільцевих гонок, Технічні вимоги до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2015 року (в редакції від 24.07.2015 р.).

2. Роз’яснення КАС FAU №01/15 від 24.07.2015 року «Щодо порядку подання звітів про автомобільне змагання при проведенні паралельних заліків (окремих змагань) з рамках одного спортивного заходу».

3. Порядок інформування членів FAU про проведення навчально-тренувальних зборів з дотриманням вимог НСК FAU.

4. Загальний регламент Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» 2015 року. (редакція від 24.07.2015 р.).