ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Заседание КАС FAU 21 февраля 2015г.

Офіційні новини Заседание КАС FAU 21 февраля 2015г.

21 лютого 2015 року відбулося планове засідання Комісії автомобільного спорту Автомобільної федерації України.

До порядку денного засідання було включено розгляд звернень учасників спортивного процесу, актуальні питання забезпечення спортивної діяльності FAU та організаційні питання.

КАС FAU розглянула скаргу (протест) та звернення Червоненко Є.А. стосовно перегляду, зміни та скасування рішень КАС FAU від 30.09.2014 р. та від 25.12.2014 р. та заслухала особисті пояснення заявника.

За результатами розгляду, вивчення матеріалів та висновків тимчасової робочої групи, створеної 31.01.2015 р., КАС FAU не знайшла підстав для повторного розгляду справи по суті, перегляду, зміни чи скасування рішень КАС FAU від 30.09.2014 року та від 25.12.2014 року.

В рамках виконання повноважень, визначених «Положенням про комітети що працюють в рамках Комісії автомобільного спорту Автомобільної федерації України», рішенням Комісії:

- Затверджено новий Комітет ралі FAU у складі:

Донской Борис – Голова Комітету, спеціаліст з спортивної техніки;

Остапченко Іван – заступник голови комітету, представник спортсменів;

Калиницька Ірина – секретар комітету, спеціаліст з підготовки регламентуючих документів;

Єженков Сергій – спеціаліст по роботі офіційних осіб, спеціаліст з безпеки змагань;

Петрищев Олег – спеціаліст з підготовки змагань.

- Від виконання обов’язків звільнено голів та членів Комітету безпеки змагань та медицини FAU та робочої групи КАС FAU з зимових трекових гонок, враховуючи заяви про складання повноважень головами цих органів;

- Оголошено конкурс на заміщення посади Голови Комітету безпеки змагань та медицини FAU;

- Калниш С.Г., заступнику голови Комітету офіційних осіб FAU, доручено тимчасове виконання обов’язків голови Комітету, увільнивши від цих обов’язків Бевза К.В. (в зв’язку з невідповідністю кваліфікаційного рівня офіційної особи FAU вимогам Положення). Склад Комітету офіційних осіб FAU буде оновлено за підсумками атестації, попередньо запланованої на березень;

- Розглянуто підготовчі заходи стосовно формування Комітету спортсменів FAU та доручено дисциплінарним комітетам та робочим групам організувати голосування по обранню представників до складу Комітету під час проведення змагань з відповідних дисциплін. Встановлено, що обраним буде вважатись кандидат, який отримав підтримку більшості володарів ліцензії водія FAU, які беруть участь у змаганнях відповідного Чемпіонату, Кубку (Серії) у 2015 році.

Секретаріату КАС FAU доручено організаційно-технічне сприяння проведенню процедури обрання.

На підставі поданих заявок затверджено Календарний план автомобільних змагань України на 2015 рік зі змінами та доповненнями в редакції станом на 21.02.2015 р.

В рамках розширення партнерських стосунків між FAU, Комітетом картингу FAU та Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, створення умов для залучення фахівців Комітету картингу FAU до проведення «Відкритих Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді» та змагань «Дитячої Академії з картингу», залучення учнівської молоді до розвитку автомобільного спорту в рамках FAU та для регламентного забезпечення проведення вказаних змагань, за пропозицією Комітету картингу FAU, «Положення про порядок видачі ліцензій та інших спортивних документів FAU» доповнено спеціальними спортивними ліцензіями для картингістів–школярів.

Для регламентного забезпечення спортивного сезону 2015 року за поданням Комітету кросу FAU та Підкомітету з трофі-рейдів Комітету позашляхових змагань FAU затверджено регламентуючі документи FAU для змагань з кросу та трофі-рейдів (додаються).

КАС FAU, враховуючи рекомендації Комітету офіційних осіб FAU, зменшила термін заборони на займання керівних постів під час проведення змагань з автомобільного спорту, накладеної рішенням КАС FAU від 30.09.2014 року на Сергія Молочного, Олександра Бережного та Володимира Кисельова та встановила термін її дії до 21.02.2015 року.

КАС FAU розглянула та прийняла також інші рішення для забезпечення спортивної діяльності FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України

Обновленные составы Комитетов FAU можно найти в приложенном файле или на сайте FAU в разделе «Федерация -> Спортивные структуры».

Новую редакцию «Положения о порядке выдаче лицензий и других спортивных документов FAU» можно найти на сайте FAU в разделе «Документы -> Спортивные документы -> Основные документы по автомобильному спорту» или по этой ссылке.

Обновленные регламенты по спортивным дисциплинам можно найти на сайте FAU в разделе «Документы -> Регламенты по дисциплинам».

Обновленные технические требования по спортивным дисциплинам можно найти на сайте FAU в разделе «Документы -> Спортивные документы -> Документы по спортивной технике».

Вложения