ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві пройшла нарада керівників осередків FAU

Офіційні новини У Києві пройшла нарада керівників осередків FAU

7 лютого в офісі Автомобільної Федерації України пройшла нарада за участю представників місцевих осередків Автомобільної Федерації України, членів Президії FAU, КАС FAU, співробітників дирекції FAU.

Віце-президент FAU Олександр Фельдман проінформував присутніх про організаційні заходи, вжиті членами Президії FAU для забезпечення діяльності FAU у 2014 році та основні напрямки діяльності FAU у 2015 році.

Учасники обговорили основні організаційні заходи, необхідні для забезпечення дотримання вимог законодавства та Статуту FAU при підготовці до позачергової Конференції FAU та для проведення автомобільних змагань у спортивному сезоні 2015 року.

Під час обговорення питань розширення сфер діяльності FAU та заходів по матеріально-технічному забезпеченню діяльності FAU, погоджено необхідність внесення уточнень до розміру членських та інших внесків. Місцевим осередкам запропоновано невідкладно надати аргументовані пропозиції щодо обговорених питань на розгляд Президії FAU для прийняття необхідних оперативних рішень.

З врахуванням необхідності проведення в рамках підготовки до позачергової Конференції FAU ґрунтовного обговорення організаційних засад та основних напрямків діяльності FAU, та з врахуванням розширення діяльності сфер діяльності FAU, збільшення привабливості членства FAU для автомобілістів та автовласників, вирішено активізувати підготовку нової редакції Статуту FAU та запропонувати місцевим осередкам FAU та зацікавленим членам FAU надати протягом 2 тижнів пропозиції щодо змін та доповнень до Статуту FAU.

Доопрацьований в рамках робочої групи, створеної за підсумками наради місцевих осередків FAU у листопаді 2014 року, проект нової редакції Статуту FAU, запропоновано розглянути на наступній зустрічі представників місцевих осередків. Дату та місце зустрічі Президія FAU узгодить додатково.

Дирекція FAU