ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Протокол КАС FAU 1.07.2013

Офіційні новини Протокол КАС FAU 1.07.2013

ПРОТОКОЛ

КОМІСІЇ АВТОМОБІЛЬНОГО СПОРТУ

АВТОМОБІЛЬНОЇ ФЕДЕРАЦІЇ УКРАЇНИ (FAU)

ШЛЯХОМ ОПИТУВАННЯ

01.07.2013 р., м.Київ

В засіданні КАС FAU, і прийнятті рішень, взяли участь члени КАС FAU:

- Піщев Сергій Леонідович (Голова КАС FAU)

- Юрченко Юрій Іванович (Секретар КАС FAU)

- Петрищев Олег Олександрович

Головуючий: Піщев Сергій

Секретар: Юрченко Юрій

Прийнято до уваги, що у зв'язку тим, що у засіданні КАС FAU та прийнятті рішення брали участь 3 члени КАС FAU з 5, призначених Президією FAU 05.12.2012 року, тому засідання КАС FAU є правомочним.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про клопотання Комітету з гонок на прискорення FAU щодо внесення змін до п.15.5. «Загального Регламенту Чемпіонату України та Кубку Автомобільної Федерації України з гонок на прискорення (Драг рейсінгу) 2013 року» (затвердженого КАС FAU 18.03.2013 року).

За результатами опитування ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити зміни в п.15.5. розділу 15 «Загальний Регламент Чемпіонату України та Кубку Автомобільної Федерації України з гонок на прискорення (Драг рейсінгу) 2013 року» (затвердженого КАС FAU 18.03.2013 року), а саме замість положення Регламенту, що «У фінальних заїздах переможцем кожної пари є той водій, який здобув 1 (одну) перемогу.», викласти положення наступного змісту і в наступній редакції:

«У заїздах переможцем кожної пари в PRO класах є той водій, який здобув 1 (одну) перемогу.

У фінальних заїздах переможцем кожної пари в STREET класах є той водій, який в 1/4 та 1/2 здобув одну перемогу, а у заїзді за перше друге місце дві перемоги. Заїзд за перше друге місце проводиться зі зміною доріжок після заїзду учасників.

У Національні Серії «Кубок FAU» переможцем кожної пари є той водій, який в 1/4 здобув одну перемогу, а в півфіналі та фіналі дві перемоги. Заїзд півфіналу проводиться зі зміною доріжок після заїзду учасників.»

Голосували: «За» — 3, «Проти» — 0, «Утримався» — 0.

Рішення прийняті.

Голова КАС FAU С.Л. Піщев

Секретар КАС FAU Ю.І. Юрченко

Вложения